SNIMA U DUBROVNIKU

Prepoznajete li zvijezdu velikog filmskog hita?

03.03.2017 u 21:55

  • +2

Jamie Dornan na setu u Dubrovniku

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Bionic
Reading

Jamie Dornan, zvijezda 'Pedeset nijansi sive' i 'Pedeset nijansi mračnije', stigao je prije nekoliko dana u Dubrovnik kako bi se pridružio glumačkoj ekipi filma 'Robin Hood: Origins' u kojem glumi i proslavljeni Jamie Foxx

Za razliku od osebujnog oskarovca kojeg pamtimo po ulogama u filmovima 'Ray' i 'Odbjegli Django' koji je šetao Dubrovnikom i družio se s fanovima, samozatajni Jamie cijelo vrijeme uspješno se skriva od fotografa.

Ipak, fotografi su ga uspjeli 'uloviti' na setu filma, doduše maskiranog, s maramom na licu prilikom snimanja scene pobune seljaka.  

Dornan (34) u Dubrovnik je stigao u srijedu, iako se prema nekim nagađanjima očekivao još u nedjelju. Glumac ipak nije želio propustiti dodjelu Oscara na kojoj se pojavio sa suprugom Ameliom Warner.  

Dornan koji se proslavio ulogom Christiana Greya u filmu 'Pedeset nijansi sive' u Hrvatsku je stigao na snimanje filma 'Robin Hood: Origins', odmah nakon dodjele filmskih nagrada Oscar. Sletjevši na dubrovački aerodrom, a u dogovoru s produkcijom, po Dornana je automobil stigao na samu pistu, te je on uspio do svog odredišta stići bez da ga je itko fotografirao.