STEPHANIE TANNER

Prepoznajete li zvijezdu serije 'Puna kuća'? Izvukla se iz pakla ovisnosti i vratila velikoj ljubavi

03.01.2018 u 12:56

Bionic
Reading

Jodie Sweetin danas ima 35 godina, a karijeru je počela s pet godina, kada je dobila ulogu Stephanie Tanner u ‘Punoj kući’. Deset godina kasnije bila je alkoholičarka te se s 20 godina navukla na drogu. Danas je ova 35-godišnja bivša ovisnica posve druga osoba, uspjela je savladati svoje slabosti, vratila se glumi i izgleda odlično, o čemu svjedoče njezine najnovije fotografije s odmora

Američku miljenicu Jodie posvojili su njezin ujak i njegova supruga jer su njezini roditelji bili u zatvoru kad se rodila. U svijet šoubiza zakoračila je već s četiri godine, kada je bila glavna protagonistica reklame za hot dog, a poznata je postala zahvaljujući humorističnom serijalu 'Puna kuća', u kojem je punih osam sezona glumila srednju sestru Stephanie.

Proglašavali su je glumačkim čudom od djeteta, no kasnije nije ostvarila značajnije uloge. Vjerojatno zato što je u tinejdžerskim godinama uvučena u pakleni svijet alkohola i droge te je najviše vrijeme provodila u klinikama za odvikavanje.

Jodie Sweetin sada tvrdi da se izliječila te da je trijezna već šest godina. Iza nje su tri propala braka, a okušala se i kao natjecateljica u showu 'Ples sa zvijezdama'. Prošle godine zaručila se s dugogodišnjim dečkom Justinom Hodakom, a vratila se i glumi u remakeu serije koja ju je proslavila, sada naslovljenoj 'Punija kuća'.

Nedavno je s dvoje djece, 7-godišnjom Beatrix iz drugog braka te 9-godišnjom Zoie iz trećeg braka, uživala na Havajima.

Luau time! We’re ready for some fun!! #girlstrip #momlife

A post shared by Jodie Sweetin (@jodiesweetin) on

Ondje su je paparazzi snimili prilikom uživanja u moru, a Jodie izgleda odlično u crvenom retro badiću i bez šminke. 

  • +4
Jodie Sweetin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia