TUŽNA VIJEST

Preminuo Žare Batinović, poznati splitski redatelj s kojim su obožavali raditi Gibonni, Severina, ali i Oliver

25.03.2023 u 10:23

Bionic
Reading

Nakon višemjesečne borbe s koronom i upalom pluća, a nakon što je skinut s respiratora, jutros je u splitskom KBC-u preminuo poznati splitski redatelj videospotova Žare Batinović

Kako doznaje Večernji list, od izvora bliskog obitelji, poznati splitski redatelj Žare Batinović jutros je izgubio životnu bitku. Batinović je preminuo u splitskom KBC-u, gdje se od sredine siječnja borio s koronom i upalom pluća.

Iako je nedavno skinut s respiratora, te je čak počeo komunicirati s obitelji, zbog čega su se svi nadali najboljem, jutros su stigle najtužnije vijesti.

Žare Batinović Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Poznati redatelj spotova u svojoj je bogatoj karijeri snimio nekoliko stotina glazbenih spotova s najvećim glazbenim imenima u regiji - od Gibonnija i Daleke obale, preko Bajage, TBF-a, Parnog valjka i Severine pa sve do neprežaljenog Olivera Dragojevića.

Upravo je Batinović snimio posljednji Oliverov spot za pjesmu 'Kad sam nasamo s njom', koji je počeo raditi dok je pjevač još bio živ. Za Olivera je napravio čak 15 spotova, dva dokumentarna filma i dvostruki DVD i to u samo šest godina - od 2000. do 2006.