GLUMICA SERIJE 'TAJNE':

Prekid mi je teško pao, ali i to prođe

24.09.2013 u 19:14

Bionic
Reading

Zagrebačka kazališna i filmska glumica Mirta Zečević osvojila je televizijske gledatelje kao bivša prostitutka Saška u telenoveli 'Najbolje godine', a sad je dobila ulogu u seriji 'Tajne'. U intervjuu otkriva uspijeva li uskladiti karijeru i obiteljski život samohrane majke i vjeruje li još u ljubav

U 'Tajnama', dramskoj seriji RTL televizije koju su počeli emitirati prošlog ponedjeljka, igra časnu sestru Ladu. Radnja prati burne odnose obitelji Franić i Šeper kroz tri generacije. 'Trenutačno sam ovisnica o snu! Samo da mi se dobro naspavati pa ćemo onda lako', našalila se na račun napornog tempa snimanja 'Tajni' koji traje i do 14 sati na dan.

Mirti je desetogodišnja kći Karla Leona najvažnija u životu. Dobila ju je u dugogodišnjoj vezi s muškarcem kojem se divila. Prekinuli su prije tri godine kad su oboje shvatili da nisu jedno za drugo. Nije izgubila vjeru u ljubav, no sad se samo želi posvetiti svojoj curici i sebi. Uvjerenja je da nekoga možeš voljeti tek kad zavoliš sebe, pišu 24sata

'Prekid mi je teško pao, ali i to prođe, iako sam mislila da neće. Bilo mi je grozno jer sam neke stvari morala razlučiti sama sa sobom na emocionalnom, materijalnom i poslovnom planu. Sve mi se to srušilo na leđa, ali moraš ići dalje, moraš ujutro ustati iz kreveta, prvenstveno zbog djeteta koje traži svoje,' otkriva Mirta u intervjuu za 24sata.

'Uspijevam uskladiti obiteljski i poslovni život zahvaljujući doista srčanim pomagačima, a to su prije svega baka i djed,' kaže Mirta koja s kćeri dosta putuje. 'Prave smo avanturistice. Nije nam bitno idemo li autom, vlakom ili avionom', dodaje Mirta.