PATRICK SCHWARZENEGGER

Pravi mamin sin: Zgodni sin Arnolda Schwarzeneggera potpuna je suprotnost ocu

05.05.2022 u 21:04

Bionic
Reading

On je sin legendarnog snagatora Arnolda Schwarzeneggera, ali njegov put do uspjeha nešto je drugačiji nego očev. Dok je otac dobivao uloge na temelju svojih slavnih mišića, mladi Patrick ima figuru modela, a na njegov šarm i ljepotu nisu ostale imune mnoge poznate djevojke

Rođen i odrastao u Los Angelesu, 28-godišnji sin Arnolda Schwarzeneggera i Marije Shriver odlučio je prije nekoliko godina osvojiti Hollywood pa se okušao u glumi, ulozi modela, a kasnije i kao poduzetnik. Ovaj svestrani zgodni mladić na prvi je pogled apsolutna suprotnost ocu te na njemu nećete vidjeti nabijene mišiće.

Još kao dječak glumu je odabrao kao svoj poziv, a pomogao mu je slavni otac. Brzo su ga zbog visine i dobre građe primijetili modni agenti, pa je potpisao ugovor s prestižnom modnom agencijom LA models. Nosio je brojne revije i odradio nekoliko kampanja, između ostalog za Mango, Ralph Lauren i Armani.

  • +2
Patrick Schwarzenegger Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Zgodnog nasljednika obitelji Schwarzenegger potom su krenule oblijetati i djevojke. Hodao je s Miley Cyrus, povezivali su ga s Taylor Swift, a trenutno je u vezi s Abby Champion.

Bez obzira na djevojke koje ga oblijeću, Patrick ne krije da je pravi mamin sin te da će to uvijek ostati.

‘S majkom sam izuzetno blizak. Nedjeljni ručkovi kod nje se ne propuštaju. Ona mi je sve. Mamin sam sin i to bi vam potvrdio i moj otac.’

Svoj talent za glumu Patrik je dobio priliku pokazati u novoj napetoj krimi seriji 'Stubište' (The Staircase), a ona je od sutra dostupna na HBO Maxu.