SUDBONOSNO 'DA'

Poznati zagrebački glumac otkrio nam je detalje sa svog intimnog vjenčanja

20.11.2019 u 12:38

Bionic
Reading

Prošlog petka glumac, režiser i nekadašnji ravnatelj kazališta Gavella izmijenio je bračne zavjete s izabranicom svog srca, logopedinjom Kristinom Turk. Nakon što su se slegle emocije i dojmovi Boris Svrtan ispričao nam je kako je izgledao njihov veliki dan

'Centar Zagreba idealan je zbog dobrih vibracija u petak, kad svi polude, a vjenčanje u krugu intimnih prijatelja održano je u Gradskoj vijećnici te se nastavilo u restoranu 3ribice i 3točkice, u kojem sam i zaprosio Kristinu. Bilo je ludo, uz otkačeno društvo, a kao moj poklon Kristini došla je šibenska klapa. Za one koji nisu pak mogli u petak, slavlje se nastavilo u subotu u brdima iznad Samobora, uz patku, srnu, štrudlu i odličnog DJ-a Sinišu', ispričao nam je Boris Svrtan.

Tog je velikog dana u svom životu odigrao jutarnju predstavu 'Kako je počeo rat na mom otoku' na pozornici matičnog kazališta Gavella i snimio spot za nju. Nakon toga se počeo pripremati za ulogu mladoženje i slavlje s četrdesetak uzvanika koji su uživali u njegovoj svadbenoj priči.

Mladoženji je vjenčani kum bio prijatelj i kolega Goran Grgić, a Kristini njezina prijateljica Jasminka Bedeković, književna izdavačica, te su se nakon predivne i nezaboravne večeri, koja je uz pjesmu i veselje potrajala do ranih jutarnjih sati, uputili na malo bračno putovanje.

'Budimpešta je razbarušen grad pun života, s okusima, glazbom, vizurama i mirisima kakvima smo u proteklih 18 mjeseci ispunili svoj život i tako će se nastaviti dok god nas ima. Morali smo se vratiti nakon tri dana zbog moje predstave 'Malograđani' u Gavelli, u kojoj nema ništa malograđansko, kao ni u našem životu. Samo srce, vedrina i raznolikost. Ponosni smo na troje odrasle djece, 25-godišnju Petru, 23-godišnju Doru i 26-godišnjeg Domagoja, redom uspješne mlade ljude koji upijaju život punim plućima. Velika je stvar to što smo u dobrim odnosima s našim bivšim partnerima', ističe Boris Svrtan.

Svoju voljenu je upoznao prije osamnaest mjeseci u Gavellinom klubu na predstavi u sklopu Krležinih noći, manifestaciji koju je organizirao kao ravnatelj, a na kojoj je Lauru igrala njegova kći Petra Svrtan. Bila je to ljubav na prvi pogled, a oboje dijele strast prema umjetnosti i putovanjima. Na pitanje čime ga je osvojila žena s kojom želi provesti ostatak svog života, cijenjeni glumac i redatelj kaže:

'A čime nije? Ljubavlju za sve životne pojave, puna energije i staložena koliko treba, radoznala, vedra, ali i fenomenalan psiholog, mudra je i zna se nositi sa svim životnim izazovima.'