ZVIJEZDE 'LUD, ZBUNJEN, NORMALAN'

Poznati glumački par koji godinama živi u Kaliforniji objavio sretnu vijest; svi im čestitaju

01.05.2021 u 17:35

Bionic
Reading

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić i njegova supruga, hrvatska glumica Marija Omaljev-Grbić, na svom su Instagram profilu objavili kako će postati roditelji po prvi puta

Simpatični glumački par sreću je odlučio potražiti u SAD-u gdje žive od 2013. godine.

Miraj (44), našim gledateljima najpoznatiji kao osebujni Čombe iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' i njegova supruga, 38-godišnja Marija koja je u istoj seriji glumila Barbaru, vjenčali su se 2008. godine, a vijest o prinovi podijelili su s fanovima na Instagramu.

'Imamo novosti. Naša najsjajnija zvijezda dolazi u listopadu 2021. Vole te mama i tata', napisala je lijepa glumica pored zajedničke fotografije sa suprugom, a pritom je i otkrila kako će u njihovu obitelj stići djevojčica.

Naravno, odmah su uslijedile čestitke, a među kolegama su im čestitali i Slavko Sobin, Nataša Janjić Medančić, Tarik Filipović i dr.

Marija Omaljev-Grbić i Miraj Grbić Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Miraj i Marija su se još 2013. preselili u Los Angeles.

Oboje su nastavili s glumačkim angažmanima: Miraj je glumio u serijama 'American Horror Story' i 'S.W.A.T.' i 'Santa Clarita Diet', a kako je najavljeno, pojavit će se i u devetom nastavku franšize 'Fast & Furious' koji stiže 25. lipnja, a Marija u naslovima poput 'Severed Silence', 'Beauty and The Queen' i dr. Osim toga, Miraj predaje i na New York Film Academy

Inače, u jednom ranijem intervjuu za bosanskohercegovačku Azru, Marija je otkrila kako su izgledali njezini prvi dani u Los Angelesu.

'Bio je čudan osjećaj, kao da smo bili na nekom autopilotu. Od zemalja u kojima smo već izgradili prijateljstva, navike, karijere, došli smo u potpuno novu sredinu. Osjećala sam se kao na prvoj godini Akademije. Kad ne znaš ništa i nikoga, nitko tebe ne zna i moraš sve ispočetka, rekla je lijepa plavuša koja se iz rodnog Novog Sada sa 11 godina s roditeljima preselila u Rovinj.