DRUŽENJE UZ OMILJENI NAPITAK

Prozračno, ljetno i zaigrano: Domaće ljepotice u vedrim stajlinzima zabavljale su se na Gornjem gradu

02.07.2020 u 11:51

Bionic
Reading

Vruć dan u metropoli brojne je poznate ljepotice nagnuo da odaberu što jednostavniji, prozračniji i udobniji, a istovremeno efektan stajling za pojavljivanje na proslavi 50. rođendana omiljenog im napitka

Jubilarni 50. rođendan uvijek je prilika za slavlje i nezaboravne trenutke, no posebna proslava okupila je na najljepšoj pozornici u Zagrebu brojne ljubitelje omiljenog espressa. Kakvu kavu vole i u kojim okusima uživaju, otkrili su i brojni poznati koji su se pridružili ovoj ljetnoj proslavi na Gradecu.

Nevena Rendeli, Petra Kurtela, Ana Vučak Veljača, Petar Cvirn, Tihana Harapin Zalepugin, Bojan Jambrošić, Manuela Svorcan, Zoran Aragović, Andrea Solomun i brojni drugi iskoristili su priliku za izlazak. Naše poznate dame za druženje su odabrale ljetne haljinice koje su im te vruće srijede u metropoli osigurale dodatnu udobnost i prozračnost.

  • +17
Poznati na 50. godina Barcaffea Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Voditeljica Nevena Rendeli odabrala je bijelu haljinicu s kojom nikada nema greške u toplije mjesece. Njezina kolegica Ana Vučak Veljača pojavila se pak u razigranoj žutoj varijanti haljine na preklop, dok je zgodna trudnica Sanela Seferagić Filipić zablistala u cvjetnoj haljini.