TUGA I SREĆA

Pomiješani osjećaji natjecatelja Supertalenta

06.11.2010 u 14:07

Bionic
Reading

Među natjecateljima Supertalenta polako se slažu dojmovi nakon sinoćnje polufinalne večeri. Svi natjecatelji dali su sve od sebe, no samo dvije talentirane umjetnice idu dalje – Petra Antolić i 10-godišnja gimnastičarka Jana Klarić

Petra Antolić sinoć je doslovce zablistala na pozornici Supertalenta. Osim izvrsnom izvedbom zahtjevne pjesme Arethe Franklin, Petra je oduševila i glamuroznim stajlingom. Ta 25-godišnja glazbenica kaže da je dala sve od sebe.

'Umorna sam, ali i sretna istodobno. Još sam uzbuđena i teško mi je govoriti, ali znam da se veselim idućoj emisiji. Dala sam sve od sebe sinoć i drago mi je da su pozitivno reagirali i žiri, ali i publika. Zvali su me danas i prijatelji koji su pohvalili moj nastup', oduševljeno nam je rekla Petra koja smatra da su svi natjecatelji bili izvrsni.


Dobrim nastupom može se pohvaliti i Style Force, plesna skupina iz Splita, ali natjecanje ipak neće nastaviti. No, kako kažu, nisu jako tužni. 'Zadovoljni smo svojim nastupom, dali smo sve od sebe, trudili smo se, ali nismo prošli. Malo nam je žao što nismo ušli u top tri jer bi u finalu zasigurno bili puno bolji i priredili bi pravi show', kaže Josip Perić iz Style Forcea.

Natjecanje u Supertalentu neće nastaviti ni Hrvatski gajdaški orkestar koji je sinoć branio boje tradicionalne glazbe. 'Nismo tužni. Normalno je da smo željeli proći dalje, ali ni ovakav ishod nije kraj svijeta. Velika je to obaveza i vrlo naporna, a mi svi imamo i puno drugih obaveza pa možda nije loše što je ovako ispalo', rekao nam je Stjepan iz Hrvatskog gajdaškog orkestra. Iako im je žiri sugerirao da za polufinalnu večer obrade neku poznatu pjesmu, oni na to nisu pristali. 'Glazba koju radimo nije uobičajena i nije popularna među masovnom publikom, ali to je naša glazba i mi smo željeli ostati svoji. Nadam se da smo barem malo ljudima približili ljepotu takvog glazbenog izričaja', ističe Stjepan.

Unatoč tome što samo dvije natjecateljice nastavljaju borbu za titulu Supertalenta, činjenica je da su sinoć gotovo svi natjecatelji pokazali talent i publiku uveselili zanimljivim nastupima. Pokazuju to i komentari žirija koji nisu bili toliko oštri koliko nekada znaju biti.