DINKO BOGDANIĆ:

'Pogriješili ste – stali ste svojoj partnerici na nogu'

11.11.2012 u 10:21

Bionic
Reading

Ana možda nije na kraju plesa ispustila Franu, no svejedno je ispao – iz showa

Ana i Frano

Nakon odlaska skijašice Nike Fleiss i Marka Hercega u prvoj emisiji sedme sezone, ostalo je devet parova koji su se međusobno natjecali. Drugo dvoje natjecatelja koji su napustili show bili su Ana Domišljanović i njezin plesni partner Frano Domitrović

'Pogriješili ste – stali ste svojoj partnerici na nogu. Pazite da sve što ste naučili istovremeno stavite zajedno. Ritma imate – prema tome, nešto možete napraviti od sebe', rekao je Dinko Bogdanić.

'Najviše mi je žao zbog Ane', rekao je Frano.

Bez obzira na gubitnike, devet parova lijepo je plesalo. Večer su otvorili Ana Herceg i Davor Radolfi s rumbom. Zatim su podij dobili Marija Šantek i radijski voditelj Saša Lozar, također s rumbom.

'Ana je večeras bila kao jedna leptirica. Krasno ste otplesali, koreografija je bila jako romantična. Možda ste Davore malo previše bili usredotočeni na svoje korake, malo je bilo statično', komentirao je Elio ples Ane i Davora Radolfija.

'Vrlo ste lijepi plavi par, Saša je dobar partner. Nije to bilo štreberski, to je bila priča o ljubavi', rekao je Dinko.


Marija Stošić plesala je quickstep s glumcem i voditeljem Darkom Janešom.

'Moram pohvaliti Darkovu figuru - stomačić ti je nestao', komentirao je Dinko.

Tamara Despot i vozač automobilističkih trka Niko Pulić također su plesali quickstep.

'Uspjeli ste, no ruke i ramena još treba doraditi. Tješite se – ima nade', rekla je Milka.

'Ponekad je bilo statično i kruto, no definitivno ima dinamike i ritma. Morat ćete se malo izbrusiti', komentirao je Davor.

Plesni show je obogatila i Natali Dizdar koja je otpjevala pjesmu 'U dobru i u zlu'.