NOVA WEB SERIJA 'H+'

Pogledajte trailer SF serije Bryana Singera

08.08.2012 u 12:58

Bionic
Reading

'Znanost nas je iznevjerila', izgovaraju u prvoj epizodi likovi postapokaliptične priče o preživjelima nakon što je nova tehnologija izmakla kontroli

Visoka stiliziranost i zanimljiv sadržaj futurističkog serijala 'H+' zasluga su producenta Bryana Singera (redatelja hitova 'X-Men' i 'Privedite osumnjičene'). Koncept se temelji na događanjima koja uslijede kad društvo iznevjeri digitalna tehnologija. U serijalu glume Alexis Denisof (proslavljen ulogama u serijalima 'Buffy, ubojica vampira' i spin-offu 'Angel'), Amir Arison ('Law & Order: SVU') i David Clayton Roger ('Jane By Design').

'Fascinantna nova serija vodi nas na putovanje u apokaliptičnu budućnost u kojoj je tehnologija izmakla kontroli. Budućnost u kojoj je čovječanstvo umirovilo svoje laptope i mobitele u korist novog uređaja Hplus Nano Teoranta, inovativnog sredstva za povezivanje interneta s ljudskim umom tijekom cijelog dana', piše u sinopsisu.

Pilot, tj. prvu epizodu režirao je Bryan Singer, dok je ostatak napisao Cosimo De Tommaso, a režirao Stewart Hendler ('Sorority Row').