za sve ljubitelje dobre glazbe

Pogledajte najbolje trenutke 17. Seasplash festivala

31.03.2020 u 17:48

Bionic
Reading

Vratili smo vrijeme unazad, točnije na srpanj 2019. godine kada smo po prvi put uživali na novoj lokaciji - Martinskoj kod Šibenika

Naš suradnik David Tešić iz DMT Productionsa ponovno je uspio svojom kamerom uhvatiti jedinstvenu Seasplash atmosferu u petominutnom videu koji nas vodi ispred i iza pozornica festivala, u kamp, na plažu, iznad lokacije i mora. David je porazgovarao i s nekim od najznačajnijih glazbenih gostiju koje je festival ugostio prošle godine.

Poruku za sve ljubitelje dobre glazbe imaju legendarni Lee "Scratch" Perry, Mad Professor i Aisha, Adrian Sherwood, Seanie Tee i Barry Ashworth iz Dub Pistolsa, Steve Vibronics iz Vibronicsa, Edo Maajka, High5 te Chakka Svraka iz Kali Fat Duba.

Neka vas okupa toplina sunca, miris borova i mora te tople Seasplash vibracije.

Izvor: Društvene mreže

Korona update i povratak na ‘Early Bird’ cijenu ulaznica

U ovim nesigurnim vremenima Seasplash čvrsto vjeruje kako treba ostati pozitivnog duha. Stoga radimo i dalje na promoviranju festivala i idući tjedan objavljujemo novi val izvođača. Uz to smo i vratili ulaznice na najpovoljniju cijenu ‘Ranograbilica’.

Do tada pazite na sebe i na druge oko vas. #ostanidoma i spremaj se za dugo i toplo ljeto!

18. Seasplash festival ulaznice

Martinska kao nova festivalska lokacija postala je dom za brojne ljubitelje bass glazbenih žanrova iz regije i cijele Europe. Na samom ulazu u šibenski kanal, i s predivnim pogledom na grad Šibenik, u gustoj borovoj šumi tik uz more, Martinska je prošlo ljeto malo koga ostavila ravnodušnim. Od 16. do 19. srpnja uživat ćemo uz brojna glazbena imena na više pozornica, bogat dnevni program besplatnih radionica, plažu, bazaar, dućan ploča i merchandisea, kamp. Seasplash u Šibeniku idealan je za sve ljude koje vodi dobra volja i ljubav prema glazbi.

Facebook event

Seasplash virtualno i društveno