SERIJA NA HTV-U

Pogledajte Katie Holmes kao Jacqueline Kennedy

13.08.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Od 24. kolovoza na HTV-u počinje emitiranje serije 'Kennedyjevi', biografske priče o jednoj od najpoznatijih i najmoćnijih američkih obitelji

U osam epizoda pratit ćemo uspon i život obitelji koja se vinula do samog vrha američke političke scene te iznjedrila, po mnogima, najpopularnijeg američkog predsjednika.

O životu Kennedyjevih zna se mnogo, no neke tajne ostale su skrivene sve do današnjih dana. Kako je ova slavna obitelj uspjela steći takvu političku moć, kakvi su ih skandali pratili te kakve su ih tragedije sustigle otkriva ova intrigantna serija. Kroz život njezinih članova, njihove uspjehe i razočaranja doživjet ćete fascinantnu priču o sprezi bogatstva i politike koji vladaju Amerikom.

Karizmatične članove klana Kennedyjevih utjelovila je impresivna glumačka ekipa predvođena Gregom Kinnearom i Katie Holmes u ulogama Johna Kennedyja i Jacqueline Kennedy. Serija je nagrađena s četiri Emmyja te nagradama Gemini, Directors Guild of America i History Makers Award.

Uspjehe i tragedije obitelji Kennedy pratite od 24. kolovoza na Drugom programu Hrvatske televizije u 17 sati i 40 minuta