NE PROPUSTITE!

Pogledajte izdanje CSI-ja s buntovnim Charliejem Sheenom

24.04.2012 u 10:18

Bionic
Reading

Ovog tjedna gledatelji RTL televizije i RTL2 moći će vidjeti neobičnu suradnju dviju najpopularniji serija na svijetu – momci iz 'Dva i pol muškarca' nakratko će se pojaviti u seriji 'CSI', dok će glumac George Eads 'istraživati' sumnjivu smrt Charlijeve majke u 'Dva i pol muškarca'

Dvije popularne serije različitog žanra, humoristična serija 'Dva i pol muškarca' i lasvegaški 'CSI', 2009. godine iznenadile su gledatelje neočekivanim 'crossover' epizodama, odnosno odlučili su, po prvi put u svijetu televizijskih serija, zamijeniti svoje scenariste kako bi svojim novim načinom razmišljanja svim ulogama dali potpuno novi značaj.

Dva i pol muškarca inspirirana CSI Las Vegasom

U jučerašnjoj epizodi 'Dva i pol muškarca' (nazvana 'Fish in a Drawer'), Evelynin muž, Teddy, nađen je mrtav u satiričnoj verziji serije CSI. Forenzičari istražuju smrt u Charliejevoj kući i za vrijeme istrage otkrivaju tajne iz Teddyjeve prošlosti.

U četvrtak, 26. travnja, u 22.50 sati na RTL televiziji, gledatelji će moći vidjeti drugu 'crossover' epizodu u seriji 'CSI' (nazvana 'Dvije i pol smrti') u kojoj će Grissom i njegova ekipa doći na mjesto nesreće gdje je ubijena poznata TV zvijezda Annabelle.

Dečki iz serije 'Dva i pol muškarca' pojavit će se nakratko u jednoj sceni, prislonjeni uz kamp-prikolicu koja stoji nasred filmskog studija…

Pogledajte obje epizode na RTL2 i RTL televiziji i uživajte u ovoj neobičnoj suradnji u koju isprva nitko nije vjerovao.