DVADESETA GODIŠNJICA

Po uzoru na 'Prijatelje' okupila se i ekipa kultne romantične komedije 'Zapravo ljubav'

29.11.2022 u 14:21

Bionic
Reading

'Ja u ljubav vjerujem', 'Četiri vjenčanja i sprovod' i 'Zapravo ljubav' filmovi su ljubavne trilogije iz pera Richarda Curtisa koji su pronašli put do srca milijuna gledatelja širom svijeta. Potonji sljedeće godine slavi dvadesetu obljetnicu i tim povodom obožavateljima priprema televizijsku poslasticu

Obljetnički specijal, službenog naziva 'The Laughter & Secrets of Love Actually : 20 Years Later', vodi poznato američko televizijsko lice Diana Sawyer, a iako je okupio brojne zvijezde filma, neki će ipak izostati.

Na slavljeničkom okupljanju obožavatelji će vidjeti Hugha Granta (glumio je premijera), Billa Nighyja (roker Billy koji je svojom neobičnom pjesmom dosegnuo vrh), Emmu Thompson (prevarena supruga koja je suzama pokazala majstorsku klasu komedije), Lauru Linney (uredska službenica koja se zaljubila u kolegu) i Thomasa Brodie-Sangstera (dječak koji je zbog ljubavi probio osiguranje na aerodromu).

Bit će tu i redatelj i scenarist Richard Curtis, ali ne i glumci Keira Knightley, Colin Firth i Liam Neeson, koje smo imali priliku vidjeti u filmu podrške za Dan crvenog nosa 2017. godine.

  • +7
Scene iz filma 'Zapravo ljubav' (2003.) Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Okupljeni glumci razgovarat će o svojim osjećajima vezanim uz kultni film, pa i otkriti neke pikanterije, poput one da je jedna od najviralnijih scena iz filma, solo ples Hugha Granta na adresi Downing Street 10, gotovo izostala jer je slavni glumac odbijao plesati.

Hugh Grant - 'Zapravo ljubav' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Specijal će biti emitiran 29. studenog na američkim televizijskim mrežama ABC i Hulu, godinu dana prije prave obljetnice službene premijere filma koja je održana 6. studenog 2003. u Londonu.