Quantico i Obitelj Foster

Pickboxova travanjska ponuda obogaćena sjajnim serijama

05.04.2017 u 16:20

Bionic
Reading

Proljeće na Pickboxu donosi svježe serijske sadržaje, a osim novih epizoda serijala otprije dostupnih u ponudi, ovog ćemo travnja moći uživati i u materijalu koji se tek uvodi na ovaj popularni domaći streaming servis

Šarena serijska salata uključuje završne piratske avanture ekipe iz Crnih jedara (Black Sails), daljnje igre moći u Milijardama (Billions), dramu i akciju u Škorpionu (Scorpion), pravne zanimljivosti u Bullu, a sada će u ovu slasnu televizijsku kombinaciju uskočiti i sjajna obiteljska dramedija Obitelj Foster (The Fosters) i napeti FBI-evski triler Quantico koji će zasigurno zadovoljiti serijske apetite šireg gledateljstva.

Pickbox - Najava za seriju Obitelj Foster

Obitelj Foster

Sasvim obična priča o potpuno neobičnoj obitelji Foster vrti se oko policajke Stef (Teri Polo) i njezine supruge Lene (Sherri Saum), zamjenice ravnatelja škole te oko njihove biološke, posvojene i udomljene djece Brandona (David Lambert), blizanaca Mariane (Cierra Ramirez) i Jesusa (Noah Centineo), i nedavno pridruženih Callie (Maia Mitchell) i Judea (Hayden Byerly), sestre i brata čiji je novi život otežan zbog nezgodnih stvari iz njihove obiteljske prošlosti.

Moderna obitelj kakvu još nismo imali prilike gledali svoje postojanje duguje tvorcima Bradu Bredewegu i Peteru Paigeu, ali i serijskoj kumi Jennifer Lopez koja je prepoznala potencijal projekta i produkcijski ga poduprla u fazi pilota sa svojom kućom Nuyorican, nakon čega ju je naručio ABC. Romanse, svađe, intimnosti, prekidi, mirenja i važne životne lekcije koje će Fosterovi stjecati iz epizode u epizodu stigle su na Pickbox 1. travnja u savršenoj količini za bingeanje – čak tri sezone dostupne su za gledanje odmah.

Pickbox - Najava za seriju Quantico

Quantico

Životi mladih FBI-evih regruta prolaze u redu i disciplini najzahtjevnijeg mogućeg programa obuke u virdžinijskoj bazi Quantico, gdje su okupljeni oni najsposobniji, najinteligentniji i psihički i fizički najsnažniji kandidati koji su prije dolaska u bazu temeljito provjereni i odabrani. Ipak, novakinja Alex Parrish (Priyanka Chopra) čak je i u takvim okolnostima osumnjičena za organizaciju najvećeg američkog terorističkog napada nakon 11. rujna koji nije počinila. Alex će zato pobjeći iz pritvora u koji je nepravedno smještena i krenuti u akciju otkrivanja tko joj je smjestio i zašto, a na tom putu neće biti sama.

U ostalim se ulogama ove misteriozne kriminalističke drame pojavljuju  Jake McLaughlinYasmine Al MassriJohanna Braddy i Aunjanue Ellis, a seriju je za ABC stvorio Joshua Safran. Na Pickbox stiže prva sezona, i to 15. travnja, kad ćemo moći pogledati sveukupno 22 epizode ovog osvježavajućeg serijskog trilera.

Gledajte na Pickboxu ili na Pickboxu u MAX tv videoteci!

Travanj na Pickboxu