VRUĆE, VRUĆE!

Pet najseksi reklama svih vremena

27.06.2013 u 20:52

Bionic
Reading

The Sun je napravio izbor od pet najseksi reklama. Mi smo se u potpunosti složili s njegovim odabirom

Agent Provocateur – Kylie Minogue

U opako seksi reklami džepni seksi bombončić Kylie Minogue u donjem rublju jaše električnog bika. Emitiranje reklame je zabranjeno 2001. godine jer je smatrano da je preseksi za male ekrane televizora i velika srca gledatelja.


Bavaria

U brazilskoj reklami za Bavariju prelijepa manekenka prati pokrete piva u rukama zapaljenog promatrača. Kreće se poput boce, s padanjem etikete skida rijetke krpice sa sebe… Dalje pogledajte sami.


Victoria’s Secret – što je seksi?

Odgovor na naslovno pitanje reklame dale su same nama u potpunosti neodoljive anđelice u jednoj od najsenzualnijih reklama ovog proizvođača seksi donjeg rublja za žene.


Pepsi – Cindy Crawford

Opako seksi Cindy seksi pokretima stiže do automata, uzima Diet Pepsi dok se dečki u pozadini znoje. Ledenom limenkom hladi svoje uzavrelo tijelo… a tad slijedi veliki obrat. 'Kako je dobra nova limenka Diet Pepsi', kaže jedan dečkić, no mi to ni ne čujemo. Davno nas je zavela jedinstvena Cindy.


Levi's – gore-dolje

Ljepotice bez lica navlače i svlače traperice na sebe, seksi mrdajući bokovima, plešući i raspamećujući muško gledateljstvo. I sve uz poruku – 'dajte svojim bedrima zagrljaj'.