KRISTINA I MARTINA

Pao prvi žestoki ženski poljubac u Survivoru

04.04.2012 u 15:40

Bionic
Reading

Večeras će u Survivoru pasti prvi ženski poljubac, i to između Kristine i Martine. Naime, Kristina se požalila da se nikada nije ljubila pred kamerama i zamolila Martinu da je poljubi

Alex dolazi do Otoka odbačenih, a Miji i Jeleni se izjadala protiv svog plemena. Osjeća se kao Pepeljuga. Svi su joj 'prenabrijani', preopterećeni i svi gaze preko leševa. Priznaje da se ne bi vraćala natrag s Otoka odbačenih jer joj je deset puta ljepše nego u njezinom plemenu. Nije joj žao što nije našla imunitet jer smatra da joj je večer na Otoku odbačenih nagrada. Razmišlja o tome da laže plemenu da je našla imunitet.

Sebastian je rekao da bi uvijek izbacivao najslabiju kariku, a to su cure. Cure raspravljaju koga bi izbacile van i mole dečke da izbace Alex. Otkako su izgubili, tvrdi Ava, pleme se raspada, svi su dezorijentirani i negativni.

Aleksandra, Ava i Stanija raspravljaju koliko su dečki pametniji od njih. Strahuju što će se dogoditi na plemenskom savjetu. Cure su ljute na Avu jer nije stala na njihovu stranu kad su rekle dečkima da se odvajaju. Ava je priznala da joj je Vlado jako zgodan, a Stanija misli da se Ava zaljubila. 'Postoje neke iskrice između mene i Vlade', priznala je Ava.

U drugom plemenu bilo je vruće. Kristina je zamolila Martinu da je poljubi u usta jer to nikad nisu napravile pred kamerama, na što je Martina pristala.

Prva mala borba plemena Boruka odvijat će se za crni ili dupli glas. U finalu ostaju Aleksandra i Vlada! Tko će biti spašen? Aleksandri, za koju ionako misle da je najslabija karika bilo bi idealno da dobije mogućnost duplog ili crnog glasa. No, Vlada je sportaš i bolje mu leže igre spretnosti.