SNIMA SE SERIJA 'TAJNE'

Pamet stane kad Jelena ovako zajaši konja

15.09.2013 u 20:53

  • +5

Snimanje serije Tajne

Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjević

Bionic
Reading

U tijeku je više nego zanimljivo snimanje nove TV serije RTL televizije, 'Tajne', u mjestu Nepeš pokraj Zeline. Pogledajte nekoliko intrigantnih scena...

Nova hrvatska sapunica na programu RTL-a, s potpisom scenarista Vlade Bulića (Mamutica) te Filipom Juričićem i makedonskom glumicom Jelenom Jovanovom u glavnoj ulozi, najavljena je kao najveći RTL-ov projekt ove jeseni.

Opisuju je kao 'dramsku seriju koja prati dvije obitelji i tri generacije sa svojim problemima i neriješenim odnosima'. Filip Juričić ovoga puta glumi pozitivca, a očekujte i uloge Ksenije Pajić, Borisa Svrtana, Aleksandra Cvjetkovića...

Na snimanju se stvari već dobrano zahuktavaju, pogledajte djelić atmosfere!

Scene su to uoči emitiranja nove dramske serije 'Tajne', koja se na RTL Televiziji počinje prikazivati, od ponedjeljka navečer, od 16. rujna. Inače, RTL Televizija napravila je nimalo uobičajenu promociju serije!

Tako su pred kurijom, u prekrasnom krajoliku zelenog Nespeša, gdje se inače snimaju scene iz serije, glumci dočekali goste u svojim ulogama! Kamere, produkcijska ekipa i glumci dočarali su uzvanicima kako izgleda snimanje scene, pa mnogi nisu mogli vjerovati što ih je snašlo kada su se Ksenija Pajić, u ulozi zle Brigite i Monika Mihajlović, u ulozi njezine kćeri Barbare, počele iz petnih žila derati na Jelenu Jovanovu, odnosno Marinu! Mnogi nisu mogli skinuti pogled s lijepih glumica, ali ni glumaca, budući da su ih u svojim ulogama dočekali i Filip Juričić i Aleksandar Cjetković.

Kako i doliči domaćinima, nakon scene iz serije, 'vlasnica' kurije, Ksenija Pajić pozdravila je sve prisutne, te su se u kočijama, svi zaputili na seosko imanje gdje su se uzvanici i glumci družili uz dobru glazbu do kasno u noć.

Iako su mnogi željeli otkriti 'tajne' obitelji Šeper i Franić, glumci su im, složno, jedino otkrili tajnu dobre atmosfere, a to je, kako su rekli, timski rad. Sve ostale tajne, vrijedi sačekati i pogledati, od ponedjeljka navečer na RTL Televiziji.