NETFLIX OSTAJE VANI

Palača se priprema za dolazak Harryja i Meghan i imaju jedan glavni cilj - zabraniti kamerama da uđu iza zatvorenih vrata

09.05.2022 u 15:21

Bionic
Reading

Nakon što je potvrđeno da će povodom kraljičinog jubileja u London ipak stići princ Harry i Meghan Markle, šuška se kako djelatnici u palači već rade na velikom planu kojim bi se kamerama Netflixa zabranio pristup na samu svečanost. Sve to moglo bi uzdrmati potpisani ugovor streaming servisa sa Sussexovima, na koje su šefovi Netflixa već bijesni, otkako je princ Harry dao intervju njihovom velikom rivalu NBC-ju

Na koji će točno način zaposlenici Buckinghamske palače zabraniti kamerama Netflixa da snimaju dolazak, kao i druženje s kraljevskom obitelji, princa Harryja i Meghan Markle na kraljičinom jubileju za sada nije poznato, no uvjereni smo kako će to, baš kao i sve takve stvari, odraditi 'fino i u rukavicama'.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sa streaming su servisom potpisali višemilijunski ugovor, a kojim su se obvezali da će dopustiti da ih kamere prate u stopu i svugdje, stoga nije poznato kako će šefovi Netflixa reagirati kada procesuiraju informacije da njihovim kamerama neće biti omogućen ulazak iza zatvorenih vrata Buckinghamske palače.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Čak i ako prihvate to da ih kamere neće moći pratiti u Buckinghamskoj palači, njihov dolazak u Veliku Britaniju zasigurno će pokrenuti neke probleme. Stariji zaposlenici Palače vjeruju da Netflix u ovome vidi veliku priliku, stoga će na sve načine pokušati iskoristiti ugovor koji su potpisali s parom. Upravo zbog toga zaposlenici Palače biti će na standbyju i pomno pratiti filmsku ekipu u njihovim nastojanjima da pokušaju nešto snimiti', otkrio je dobro upućeni izvor.

Inače, u posljednje vrijeme Harry i Meghan i nisu u milosti šefova Netflixa, koji su još uvijek bijesni zbog prinčeve odluke da, prošlog mjeseca, sve o svom susretu s kraljicom Elizabetom II u dvorcu Windsor ispriča za konkurentski NBC.