SVE ZA LJUBAV

Ovo nitko nije očekivao: Heidi Klum zbog trećeg supruga mijenja prezime

04.10.2019 u 12:43

Bionic
Reading

Iza sebe ima dva propala braka, onaj s pjevačem Sealom s kojim dijeli troje djece, a prije toga bila je supruga Australcu u Ricu Pipinu. Osim toga, iz veze s talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom ima kćer Leni. No, supermodel Heidi Klum samo je zbog sadašnje ljubavi, 17-godina mlađeg supruga Toma Kaulitza odlučila promijeniti prezime

Da je Nijemac Tom Kaulitz, gitarist grupe Tokio Hotel onaj pravi za Heidi Klum, manekenka je dokazala svojim posljednjim potezom.

Prema pisanju stranih medija, planetarno popularna plavuša zbog novopečenog je supruga odlučila promijeniti svoje prezime i uzeti suprugovo Kaulitz.

Tako supermodela koji na svjetskoj modnoj sceni vlada već duže od dvadeset godina pod imenom Heidi Klum, više nećemo tako zvati već Heidi Kaulitz.

The Blast piše da je 46-godišnjakinja odmah nakon vjenčanja koje je održano u kolovozu na otoku Capriju, poduzela sve pravne i zakonske mjere za promjenom prezimena. Mlađahni glazbenik očito ima veliko poštovanje svoje supruge, s kojom se upoznao prije nešto više od godinu dana.

  • +2
Heidi Klum i Tom Kaulitz Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID

Ovakva odluka mnoge je začudila, pogotovo jer Heidi svoje prezime nije mijenjala tijekom svoja prva dva braka.

Davne 1997. udala se za Australca Rica Pipina od kojeg se rastala pet godina kasnije. Zatim je u njezin život ušetao talijanski biznismen Flavio Briatore s kojim je dobila kćer Leni, ali za njega se nikad nije udala. Na novi brak pristala je zbog ljubavi prema pjevaču Sealu. U braku su proveli dugih devet godina.

Sve to vrijeme u svijetu, karijeri i javnosti bila je poznata kao Heidi Klum.