i to je moguće

Ovi parovi snimali su seksi scene, a u stvarnom životu nisu se podnosili

29.04.2017 u 20:28

Bionic
Reading

Baš poput svakog drugog posla, to što si glumac ne znači da se moraš slagati i voljeti s ljudima s kojima radiš. No što kada s tim kolegama moraš snimati intimne scene? Profesionalci znaju kako i tome doskočiti. Koji slavni holivudski parovi nisu krili netrpeljivost na setu, pročitajte u nastavku

Jamie Dornan i Dakota Johnson - '50 nijansi sive'

Iako su se svim silama trudili uvjeriti sve da se odlično slažu, istina je sasvim drugačija. Jamie Dornan i Dakota Johnson u stvarnom se životu ne podnose iako su za potrebe filma morali snimiti mnogobrojne intimne scene. Svatko tko je ikada pogledao barem jedan njihov zajednički intervju, povodom promocije filma, u to se mogao uvjeriti. Stručnjaci tvrde da zbog toga u filmu nedostaje strasti između njih te da ona izgleda u potpunosti iscenirana.

50 nijansi sive Autor: Youtube

Gillian Anderson i David Duchovny - 'Dosjei X'

Iako se danas odlično slažu te se čak šuška o njihovoj vezi, godinama je kružila priča da se tijekom snimanja 'Dosjea X' glavni glumci Gillian Anderson i David Duchovny nisu podnosili. Ipak, na ekranu su uspjeli odglumiti kemiju i strast.

Dosjei X Autor: Youtube

Lauren Graham i Scott Patterson - 'Gilmoreice'

U popularnoj seriji 'Gilmoreice' glumili su Lorelai i Lukea, a obožavatelji ni dan danas ne mogu povjerovati da se Lauren Graham i Scott Patterson zapravo nisu podnosili. 'Mislim da ovaj par ima odličnu kemiju, no to ne znači da je isto i u stvarnom životu. Nismo prisni. Razgovaramo koliko trebamo, o seriji, i dobro surađujemo', rekla je svojedobno Graham u intervjuu.

Gilmoreice Autor: Youtube

Nathan Fillion i Stana Katic - 'Castle'

Ako je vjerovati US Weeklyju, kao i svemu što se piše po internetu, glumci Nathan Fillion i Stana Katic ne mogu sakriti netrpeljivost izvan seta serije 'Castle'. 'Kada ne snimaju, uopće ne komuniciraju, a taj jaz se povećava iz sezone u sezonu. Ove je sezone otišlo toliko daleko da su krenuli na zajedničke terapije psihologu', otkrio je izvor novinarima.

Castle Autor: Youtube

Patrick Swayze i Jennifer Gray - 'Prljavi ples'

Iako se cijeli film bazira na seksualnoj privlačnosti između Johnnyja i Baby, istina je ta da se Patrick Swayze i Jennifer Gray, kada bi se ugasile kamere, nisu ni najmanje podnosili. Navodno je Swayze smatrao da je njegova kolegica previše emotivna i nisu mu se sviđale njezine promjene raspoloženja. 'Dao sam se u potpunosti u taj film - bio sam budan noćima kako bih mogao učiti tekst, vježbati koreografiju, snimati scene - i bio sam izmoren. Zaista nisam imao strpljenja stalno ponavljati scene zbog nekih', izjavio je svojedobno Patrick Swayze.

Prljavi ples Autor: Youtube

Debra Winger i Richard Gere: 'Oficir i džentlmen'

Svaka čast i Richardu Gereu i Debri Winger, no njihove scene poljupca u filmu 'Oficir i džentlmen' bile su očajne. Barem je to mišljenje ljubitelja ovog filma, kojima su se zapravo potvrdili medijski napisi o tome da se njih dvoje nisu nikako mogli složiti na setu.

Oficir i džentlmen Autor: Youtube

Sharon Stone i Billy Baldwin - 'Silver'

Za potrebe filma 'Silver' Sharon Stone i Billy Baldwin morali su snimiti mnogobrojne intimne scene, što je i za jednog i za drugog bilo pravo mučenje. Kako je otkrio scenarist Joe Eszterhas, Sharon Stone nije mogla smisliti Baldwina i zapravo joj se toliko gadio da je jedva podnosila scene ljubljenja.

Silver Autor: Youtube

Claire Danes i Leonardo DiCaprio - 'Romeo i Julija'

Zajedno su odigrali najpoznatije ljubavnike na svijetu - Romea i Juliju - no istina je da su Claire Danes i Leonardo DiCaprio odradili to s teškom mukom. Šuškalo se da glumica nije mogla podnijeti ponašanje svog kolege te ga je izbjegavala na sve načine. Strastvena scena u bazenu dokaz je da su pravi profesionalci koji su savršeno prikrili svoje neslaganje, a ono je s godinama nestalo i danas se dobro slažu.

Romeo i Julija Autor: Youtube