JEDVA ČEKAMO ČUTI

Otkrivamo vezu splitskog repera Vojka Vrućine i 'Plodova zemlje'

04.02.2019 u 11:53

Bionic
Reading

Najdugovječniju HTV-ovu emisiju o selu i poljoprivredi gledaju ljudi različitih generacija, a o njezinoj popularnosti svjedoči i činjenica da će završiti u jednoj od skladbi popularnog splitskog repera i producenta. Prepoznatljivi glazbeni foršpan koji je dio 'Plodova zemlje' već 25 godina, doznajemo, bit će u jednom od novih uradaka Andrije Vujevića, poznatijeg pod umjetničkim imenom Vojko Vrućina

'Plodovi zemlje' nedavno su obilježili šezdesetu obljetnicu neprekidnog prikazivanja. Najgledanija televizijska emisija na javnoj televiziji mogla bi ubrzo postati popularna i kod reperske publike.

'Nazvao me kolega Aco Stanković kad mu je gostovao Vojko i kaže da ga je tražio glazbu iz foršpana naše emisije, ali je ne može naći. Rekao sam mu da ne znam koja je to stvar jer ju je donio naš glazbeni urednik prije 25 godina, a koji je preminuo, i probao sam je naći preko tražilice, međutim ona je ne može prepoznati. Vojku smo poslali foršpan pa ćemo vidjeti hoće li to iskoristiti na nekom svom albumu', najavio je urednik i novinar Vlatko Gregurić u nedavnom razgovoru za tportal.

'Istina je, tražio sam tu snimku. Nitko ne zna odakle je, ne zna se ni tko je autor, ali svakako je planiram iskoristiti u budućnosti', otkrio nam je Vojko Vrućina.

Reper i producent koji žari i pali hrvatskom glazbenom (rap) scenom, točnije otkad je nakon angažmana u bendovima Dječaci i Kiša Metaka krenuo u solo karijeru, očito je i sam ljubitelj emisije koja je od samog početka postala je zanimljiva ne samo poljoprivrednicima, već i ljudima iz urbanih sredina koji nemaju doticaja s poljoprivredom.

  • +13
Vojko V. Izvor: Cropix / Autor: Duje Klarić