14. svibnja

Osvojite ulaznice za nastup Homage Collectivea u Petom Kupeu

10.05.2024 u 22:44

Bionic
Reading

Sastav od čak 16-ero vrsnih domaćih glazbenika svirat će 14. svibnja pjesme slavnog benda u novim aranžmanima

Glazbeni sladokusci u utorak dolaze na svoje. Novi nastup Homage Collectivea, koji se s nestrpljenjem očekuje, dogodit će se 14. svibnja u Petom Kupeu, a na repertoaru su hitovi slavnog benda Jamiroquai!

Aktivan od ranih 90-ih, Jamiroquai je prikupio stalan niz hitova i doživio uspjeh na ljestvicama u gotovo svakom dijelu svijeta. Istaknuti u londonskom funk i acid jazz pokretu tih godina, gradili su u ranim izdanjima zvuk kojeg možemo opisati kao neodoljivu mješavinu house ritmova i soula/funka iz ere 70-ih. No, sve su kasnije garnirali i elementima rocka, disca, elektroničke i latino glazbe.

Njihove uspješnice bit će odsvirane u novim, posebno pripremljenim aranžmanima, baš kako nas je već naviknuo Homage Collective. U ovom izdanju nastupit će čak šesnaestero glazbenika, a zvjezdanu selekciju uz potpuno bogatstvo instrumenata čine: Mario Huljev – vokal, Kristijan Beluhan – vokal, Emil Kirbiš – vokal, Nikola Šantek – klavijature, Robert Vrbančić – bas, Davor Doležal – gitara, aranžmani, Borna Šercar – udaraljke, Janko Novoselić – bubnjevi, Dani Bošnjak – flauta, Zvonimir Bajević – truba, Vojkan Jocić – saksofon, Martina Drakulić – violina, Lovro Kovačević – violončelo, Lara Silvestri Valdevit – violina, Petar Haluza – viola, Hana Paraušić – harfa.

Za još bolje raspoloženje pobrinut će se JD #makeitcount svojom odličnom ponudom na šankovima, stageu i backstageu Petog Kupea. Ulaznice su dostupne putem poveznice: https://www.entrio.hr/event/homage-collective-plays-jamiroquai-18740

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za Homage Collective plays Jamiroquai (14.05.2024., Peti kupe, Zagreb), a dobitnici su Nataša Mikulan i Maja Jurčević.