31. ožujka

Osvojite ulaznice za četvrto izdanje Vibe Zone-a u Petom Kupeu

29.03.2023 u 16:38

Bionic
Reading

Poznati bend će s Jazz orkestrom predstaviti zajednički album 'Nešto veće od nas'. U petak hip hop i slične žanrove donose uspješna francuska DJ-ica i model Tysha Cee te domaći Bizzo, Phat Phillie i Marvel. Ekipa popularnog NoGuestlista u subotu dovodi londonski dvojac Late Replies

Mangroove i Jazz orkestar HRT-a, 30. 3.

Kruna suradnje Mangroovea i Jazz orkestra HRT-a je novoobljavljeni album 'Nešto veće od nas' koji je dostupan na svim streaming servisima i raskošnom vinilu, a njegova koncertna promocija održat će se u četvrtak, 30. ožujka u Petom Kupeu.

Do ove sjajne kombinacije došlo je na poziv Mirona Hausera, dirigenta Jazz orkestra koji je još 2018. kao trombonist surađivao s bendom na pjesmi 'Nešto veće od nas'. Zajedno su iz sad već popriličnog repertoara Mangroovea odabrali poznate pjesme koje će u ovom aranžmanu odlično zvučati.

'Ova suradnja bila je velika čast i izazov, no već od prve probe postala je užitak jer smo naše pjesme mogli čuti na nov način u bogatim aranžmanima i doživjeti kroz novu energiju. Deset pjesama na albumu koje predstavljaju mali presjek našeg stvaranja u novom ruhu, kao da su ponovno oživjele i pokazale da odlijevaju testu vremena. Fantastična ekipa pod dirigentskom palicom Mirona Hausera napravila je odličan posao i sretni smo što ovaj materijal napokon možemo predstaviti publici. Osim digitalnog izdanja, ova suradnja je bila i savršena prilika za naš prvi vinil kojem se jako veselimo', otkrila je Željka Veverec.

event: https://www.facebook.com/events/914469689694608

VIBE ZONE: Tysha Cee, 31. 3.

Tysha Cee, pravim imenom Cynthia Elise Loulendo, francuska je DJ-ica kongoanskog podrijetla koja je posebnu ljubav prema hip-hop kulturi razvila još od svojih ranih godina kroz aktivno bavljenje plesom. Kako jedna stvar vodi drugoj, njena strast za glazbu ubrzo je vodi u svijet produkcije gdje surađuje s raznim francuskim i međunarodnim umjetnicima.

Tysha Cee posebna je gošća četvrtog izdanja VIBE ZONE-a u petak, 31. ožujka u Petom Kupeu. Prate je organizatori i rezidenti Bizzo i Phat Phillie s vrhunskom selekcijom classic RnB-a i hip hopa te aktualne produkcije, dok event otvara Marvel.

Vođena entuzijazmom, Tysha je uspješna u DJ karijeri, a eklektični setovi omogućuju joj brojne nastupe u Francuskoj, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Africi, na festivalima, filmskim premijerama i after partyjima velikih međunarodnih izvođača. Brojne modne kuće odabrale su Tyshu za muzički background svojih kampanja i evenata.

Svestrana i multitalentirana, ubrzo postaje i producentica i voditeljica na jednoj od najpopularnijih francuskih radio stanica urbane glazbe Rinse France gdje tjedno prenosi specifičan glazbeni rukopis miješajući afrobeat, hip hop, Rnb, dancehall, grime, garage i srodne žanrove.

event: https://www.facebook.com/events/1262666744458797

NoGuestlist: Late Replies, 1. 4.

Još su svježi dojmovi s prošlog NoGuestlist partyja, a već je na vidiku sljedeći, i to prvi put u Petom Kupeu s inozemnim gostima. U subotu, 1. travnja stižu Late Replies, dvojac poznat po energičnosti, humoru i precizno isporučenom house grooveu.

Podignuvši letvicu, ekipa NoGuestlista dovodi duo koji se već našao na vrhovima ljestvica, a na vodećoj platformi za plesnu glazbu Beatport dostigao je broj jedan u tech-houseu, ali i na cijeloj ljestvici. Zarazna energija ovih londonskih momaka pretvara se u glazbu koju zagovaraju i groove koji stvaraju.

Njihovi poletni ritmovi obišli su cijeli svijet, a 1. travnja stižu u epicentar zagrebačkog noćnog života – Peti Kupe. Za pultom će im se pridružiti i domaćini Aldo Morro i Pablo Panda.

event: www.facebook.com/events/944930699838528

Ulaznice za događanja u Petom Kupeu dostupne su online: www.entrio.hr/venue/zagreb/peti-kupe

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za Vibe Zone w/ Tysha Cee, Phat Phillie, Bizzo, Marvel (31.03.2023. Peti kupe, Zagreb), a dobitnici su Zdeslav Kokić i Željka Šimić.