nagradnjače

Osvojite Shakirin novi album ‘El Dorado'

19.06.2017 u 15:55

Bionic
Reading

Shakira je objavila novi album ‘El Dorado' koji uključuje 13 novih pjesama

Režiju za novi spot 'Me Enamoré', potpisuje zajedno s Jaumeom de Laiguanom. Inače, 'Me Enamoré' (I Fell in Love) priča ljubavnu priču nje i španjolskog nogometaša Gerarda Piquéa.

Imali smo prilike već čuti i: 'La Bicicleta' (The Bicycle), u suradnji s Carlosom Vivesom. Ta je pjesma provela čak 25 tjedana na #1 Billboardove ljestvice 'Latin Airplay' i čak 5 puta bila platinasta u Španjolskoj.

Plesali smo i uz zavodljivu 'Chantaje' (Blackmail) na kojoj je surađivala s Malumom. Spot za tu pjesmu je zahvaljujući 1.1 milijardi pogleda na YouTubeu, postao najveći latino hit u povijesti platforme. Singl 'Deja vu' feat. Prince Royce je zauzeo #1 na Billboardovoj ljestvici 'Tropical Songs'.

Prema kolumbijskoj legendi, El Dorado je imao neprocjenjivo blago i mnogi su potrošili godine tražeći ga. U tom duhu, Shakira je sakrila blago diljem svijeta. Fanovi diljem svijeta mogli su preko mobitela i ShakiraElDorado.com sudjelovati u sklapanju popisa pjesama za album na više od 900 lokacija.

Među ostalim pjesmama je i: 'Nada' (Nothing); 'Amarillo' (Yellow); 'Perro Fiel' (Lap Dog) feat. Nicky Jam; 'Trap' feat. Maluma; 'Comme Moi' (Like Me) feat. French artist Black M; and 'Toneladas' (Tons). Na 'El Dorado' albumu su i tri pjesme na engleskom: 'When a Woman,', 'Coconut Tree' and 'What We Said' feat. Canadian band Magic!.

Čitateljima tportala darujemo dva Shakirina albuma ‘El Dorado', a dobitnici su Anamaria Tomić i Sandra Šišak.