UPOZNAJTE GA

On je najveći frajer koji se bavi pletenjem

20.02.2014 u 12:45

Bionic
Reading

RTL-ov reporter Dario Todorović bavi se ekstremnim sportovima, ali otkriva svoju nježnu stranu dok se iskušava u tečaju pletenja i lončarstva

Dario Todorović, reporter je Exkluziv Tabloida, a svojim reportažama trudi se pokrenuti nas s kauča. U svojim reportažama nalazio se u svakakvim situacijama.

Tako je skakao s Masleničkog mosta, letio avionom i helikopterom i upisao tečaj pletenja i lončarstva.

'Nije da sam neki najekstremniji muškarac na svijetu, ali odlična stvar kod mog posla je to što ti se nude mogućnosti isprobati nešto što ti nikad ne bi palo na pamet. Od upečatljivijih aktivnosti u koje sam se s kamerom i mikrofonom uputio, najviše su mi se u pamćenje urezali let Red Bullovim akrobatskim avionom i vožnja helikopterom, a najbolja stvar je to što sam imao priliku i upravljati objema letjelicama. To, ronjenje bocama, jet-ski i jeep safari neke su od stvari u kojima sam istinski uživao, a bungee jumping s Masleničkog mosta bio mi je najgore iskustvo. Kad je zapuhao vjetar, a gledao sam u to more prema kojem ću se baciti, srce mi se zavuklo u pete', rekao je Dario koji je u doticaju sa svojom nježnom stranom.


'Nedavno sam zbog priče prošao kratki tečaj pletenja i lončarstva, koji se baš i ne smatraju mačo aktivnostima. I mogu reći da sam uživao! Svaki dan u kojem naučiš nešto novo, dobar je dan, čak i ako nisi skočio padobranom, već se zavalio pred televizor i mirno i spokojno kukičao', dodao je.