20. rođendan

Okupila se ekipa serije 'Buffy, ubojica vampira', evo kako danas izgledaju

30.03.2017 u 19:13

Bionic
Reading

U ožujku 1997. prikazana je prva epizoda serije koja je punih šest godina ispred malih ekrana držala prikovane tinejdžere diljem svijeta. U povodu velike obljetnice - 20 godina od početka emitiranja - Entertainment Weekly okupio je glumačku ekipu

Točno dvadeset godina nakon što se na malim ekranima pojavila tinejdžerska serija 'Buffy, ubojica vampira', Entertainment Weekly okupio je popularnu glumačku ekipu uz koju su odrastale mnoge generacije. Sve je rezultiralo zajedničkim fotografiranjem, a fotografija glavnih glumaca - Sarah Michelle Gellar i Davida Boreanaza - završila je na naslovnici časopisa.

Dobre zabave na snimanju nije nedostajalo, a glumci su iskoristili ovu jedinstvenu priliku da porazgovaraju o tome što se sve promijenilo u njihovim životima nakon što je Buffy otišla u prošlost.

'Izuzetno sam ponosna na seriju i to što smo njome postigli. Ponekad zaista treba proći vremena da bi shvatio neke stvari. Kao glumcu jedina ti je želja da ostaviš trag, a nama je to ovom serijom uspjelo', izjavila je glavna glumica Sarah Michelle Gellar.

I will always be his little "Pet" @jamesmarstersof -@sarahmgellar #BuffyTheVampireSlayer #Buffy

A post shared by Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) on