Stella Maris

Ofenbach, vlasnici megahita 'Overdrive', stižu na šesto izdanje Sea Star Festivala!

20.02.2024 u 14:59

Bionic
Reading

Povoljnije ulaznice za festival do 5. ožujka!

Francuski hitmakerski DJ duo Ofenbach stiže u magičnu umašku lagunu Stella Maris. Dorian i César u svom katalogu nanizali su svjetske hitove poput ‘Be Mine’, ‘Katchi’ i ‘Hurricane’ koji bilježe čak nekoliko milijardi streamova, a posljednji megabanger ‘Overdrive’ već mjesecima je najtraženija pjesma u Hrvatskoj! Upravo publika Sea Stara imat će je priliku po prvi put vidjeti uživo od 23. do 26. svibnja na šestom izdanju umaškog festivala! Ofenbach su se pridružili ostalim headlinerima koji su dosad najavljeni za nastup na Tesla Main Stageu u laguni Stella Maris: John Newman, Ian Asher, INIKO, ARTBAT, Hot Since 82, Deborah De Luca, Buč Kesidi i Joker Out.

Povoljnije ulaznice za susret s Ofenbachom i headlinerima Sea Stara u prodaji su po promo cijeni od 44 eura, uz čak 40% popusta na finalni iznos, što je cijena koja će biti najkasnije do 5. ožujka ili ranije, ukoliko se količine rasprodaju.

DJ senzaciju Ofenbach čini iskusni duo: César Laurent de Rummel i Dorian Lauduique. Iako su dva školska prijatelja sa samo 13 godina osnovala svoj prvi rock bend po uzoru na Rolling Stones i Led Zeppelin, 2014. godine odlučili su napraviti glazbeni zaokret i tada su, nazvavši se prema francuskom skladatelju Jacquesu Ofenbachu, osnovali zvjezdani DJ duo. Već 2016. godine njihova je pjesma ‘Be Mine’ završila na Billboardovim i mnogobrojnim top ljestvicama diljem svijeta. Vrlo su ih brzo podržale i svjetske DJ zvijezde Robin Schulz i Tiësto, a 2018. godine nastupili su i na ceremoniji otvorenja Finala UEFA Europe League u Lyonu.

Vlasnici hitova s više od tri milijarde streamova kao što su ‘Wasted Love’, ‘Head Shoulders Knees & Toes’, ‘Be Mine’, ‘Katchi’ i ‘Hurricane’, najstreamanija su francuska grupa na svijetu. Svoje su megauspješne numere okupili na debitantskom LP-ju ‘I’ koji je objavljen 2022. godine. Pred kraj prošle godine vratili su se s novim singlom ‘Overdrive’ koji je nastao u suradnji s Normom Jean Martine, što je već druga uspješna suradnja s poznatom američkom kantautoricom nakon već spomenutog singla ‘Head Shoulders Knees & Toes’. Singl ‘Overdrive’ temeljen je na sampleu hita i klasika iz 80-ih ‘Cambodia’ koji originalno izvodi Kim Wilde. Ofenbach u svoju glazbenu formulu uklapa jedinstvenu kombinaciju house, dance i pop glazbe koja redovito rezultira plesnim hitovima. U svibnju će ovaj superstar DJ duo u laguni Stella Maris zapaliti plesni podij.

Uz Ofenbach, u drugom su valu headlinera koji će na glavnoj pozornici nastupiti drugi dan festivala prošli tjedan najavljeni John Newman i Ian Asher. Zvijezde koje će na Main Stageu zasjati prvog dana festivala su INIKO, ARTBAT, Hot Since 82, Deborah De Luca, Joker Out i Buč Kesidi.

Šesto izdanje festivala bit će održano od 23. do 26. svibnja 2024. na brojnim poznatim i novim pozornicama u umaškoj laguni Stella Maris. Kao i dosad dva glavna dana festivala bit će petak 24. i subota 25., dok su četvrtak i nedjelja rezervirani za Welcome Day i After party.

Aktualne cijene ulaznica najkasnije do 5. ožujka!

Festivalske ulaznice po cijeni od 44 eura, s popustom od 40% u odnosu na finalni iznos, mogu se kupiti na službenim stranicama festivala, na prodajnim mjestima te online u sustavu Entrio najkasnije do 5. ožujka ili ranije, ukoliko se predviđene količine rasprodaju.