NIKAD NIJE BILA SRETNIJA

Odmor u mondenom ljetovalištu: Cameron Diaz uživa u 'mirovini' uz voljenog muškarca

12.08.2019 u 09:59

Bionic
Reading

Poput brojnih poznatih glumaca, glazbenika i sportaša, i nekadašnja holivudska miljenica Cameron Diaz sa suprugom Benjijem Maddenom odmara na francuskoj rivijeri

Francuska obala već godinama svojom ponudom i prirodnim ljepotama privlači bogate turiste i svjetske face, a izuzetak ovog ljeta nisu ni slavni par Cameron Diaz i Benji Madden.

Nekadašnja glumica koja se iz svijeta filma povukla prije pet godina kada je upoznala današnjeg supruga Benjija Maddena, uputila se na godišnji odmor u St.Tropez. Supružnici su snimljeni kako u ležernim izdanjima i dobro raspoloženi dolaze na jednu od rajskih plaža i uživaju u ljepotama Mediterana.

Cameron Diaz i Benji Madden Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznata glumica blistala je u šarenoj ljetnoj maksi haljini, Valentino sandalama i slamnatim šeširićem, a njezin voljeni ostao je vjeran svom prepoznatljivom ležernom stilu.

Da je neizmjerno sretna što je pronašla ljubav svog života tog prosinca 2014. Cameron ne krije, a izjavila je to nekoliko puta i u intervjuima kada su je znatiželjni novinari pitali žali li što se povukla iz Hollywooda.

'Moj suprug je najbolji na svijetu, on je nevjerojatan čovjek i partner. Jako sam sretna. Slavu sam iskusila sa 22 godine, dakle od tada je prošlo 25 godina, i to je dug period. Više od polovice svog života dala sam javnosti', rekla je Diaz, koja se za Maddena udala nakon samo sedam mjeseci veze.

Cameron Diaz i Benji Madden Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zašto je on onaj pravi, objavila je rekavši: 'Mislim da je samo stvar u tome što do tada nisam srela svog današnjeg supruga. Imala sam dečke prije njega i moram priznati da zaista postoji razlika između muža i dečka. Imam supruga koji mi je partner u svemu. Na neki način suprug mi je uspio pokazati kako je biti u odnosu u kojem su muškarac i žena jednaki u svemu. Nikad to nisam doživjela i nikad nisam bila voljena na takav način. Gledam ga svaki dan i vidim u njemu veliku inspiraciju i mislim da sam prava sretnica'