LAŽNE ILI PRAVE?

Obrve kanadskog premijera postale hit na društvenim mrežama

11.06.2018 u 16:54

Bionic
Reading

Zahvaljujući javnosti na društvenim mrežama, neočekivane zvijezde dvodnevnog summita G7 u kanadskom Quebecu postale su obrve kanadskog premijera Justina Trudeaua

Na zajedničkoj medijskoj konferenciji s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom, kanadski premijer Justin Trudeau održao je govor no javnost su više od izgovorenog zaintrigirale obrve kanadskog premijera na fotografijama koje pokazuju jednu obrvu neuobičajeno nižu od druge na licu Kanađanina.

  • +5
Summit G7 u Charlevoixu, u Kanadi Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako je čudan izgled obrva kanadskog premijera Justina Trudeaua najvjerovatnije rezultat lošeg osvjetljenja u prostoriji ili čudnog kuta snimanja, ova činjenica nije zaustavila spekulacije javnosti o mogućim lažnim obrvama koje su postala glavna tema razgovora javnosti na Twitteru.

  • +2
Justin Trudeau Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Lijeva obrva Justina Trudeua se odvojila nakon sastanka s Trumpom i što sad? Tko ovih dana ne nosi lažne obrve', komentirao je jedan Twitter korisnik.

Osim stvaranja teorija o tome jesu li obrve kanadskom premijera prave ili lažne, javnost se odlučila pošteno našaliti na račun obrva kanadskog premijera, između ostalog, usporedivši ih s gusjenicama i letećim krilima u službi obrva.

'Zatražio sam od američkih zastupnika da ne podrže izjavu koju je donijela skupina G7', objavio je Trump na Twitteru iz svog aviona napuštajući Kanadu gdje se protekla dva dana održavao sastanak na vrhu čelnika sedam najrazvijenijih država svijeta koji su se složili oko borbe protiv protekcionizma.

  • +3
Emmanuel Macron i Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Trump je objasnio da su ga na takvu odluku potaknule najave kanadskog premijera Justina Trudeaua o tom da će Kanada odgovoriti protumjerama na američke carine na čelik i aluminij.

Trump je na Twitteru napisao da su ga isprovocirale Trudeauove izjave o tome da su američke carine neka vrsta uvrede Kanađanima koji 'neće dopustiti da ih se tlači'.