kruna ljubavi

Objavljena fotografija je otkrila: Mara Bratoš i Nikša Kušelj vjenčali se nakon osam godina veze

21.08.2021 u 20:07

Bionic
Reading

Fotografkinja Mara Bratoš i glumac Nikša Kušelj izrekli su sudbonosno 'da' te nakon osam godina veze ovoga vikend uplovili u bračnu luku

Glumac, redatelj, pjesnik i glazbenik Nikša Kušelj i njegova životna partnerica, fotografkinja Mara Bratoš iznenadili su prijatelje i pratitelje najnovijim objavama na svojim Instagram profilima. Naime, dubrovački par sa zagrebačkom adresom objavio je fotografiju sa svog vjenčanja.

Prvo 46-godišnja Mara objavila crno-bijelu fotografiju s vjenčanja na kojoj ona i suprug nasmijani poziraju ispred crkve. Nedugo nakon toga istu fotografiju je podijelio i Nikša na svom profilu.

U opisu fotografije Mara je napisala: 'Savršen dan', a Nikša: 'Moje bijelo vjenčanje'. Iz hashtagova poznat je kako je vjenčanje održano u Cavtatu, a mlada je nosila haljinu s potpisom domaćeg dizajnera Ivana Alduka. Osim toga, Mara je na fotografiji označila svog dugogodišnjeg partnera, a sada supruga, te dobru prijateljicu Jelenu Perčin pa se pretpostavlja da je upravo glumica imala čast biti kuma.

Par se vjenčao nakon osam godina veze, koju su započeli 2013. godine. Četiri godine kasnije dobili su djevojčicu Pavlu.

  • +2
Mara Bratoš i Nikša Kušelj Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL