POSLJEDNJE ZBOGOM

Obitelj i prijatelji u Splitu ispratili Čedu Martinića

29.12.2011 u 14:16

Bionic
Reading

Od poznatog glumca Ante Čede Martinića obitelj te brojni prijatelji i kolege oprostili su se u Splitu, a gradsko groblje Lovrinac obavila je tuga

Na posljednjem ispraćaju prerano preminulog glumca koji je teškoj bolesti podlegao u Splitu, u noći s ponedjeljka na utorak u 52. godini života, okupio se doista veliki broj prijatelja, poznanika i kolega koji su mu došli reći posljednje zbogom.

Svojim odlaskom, poznati glumac mnoge je ostavio u šoku i nevjerici, a na splitsko groblje Lovrinac stigao je veliki broj prijatelja, obožavatelja i kolega. Tako su mu posljednje zbog došli reći Nives Ivanković, Bruna Bebić-Tudor, Filip Radoš, Duško Mucalo, Milan Štrljić sa suprugom, Žarko Radić, Ivica Čikeš, Arijana Čulina, Željko Kerum te brojni drugi.

Ante Čedo Martinić najveću popularnost stekao je glumeći u hrvatskim serijama i sapunicama, neke od najzapaženijih su one u 'Villa Maria', 'Odmori se, zaslužio si', 'Ne daj se, Nina', 'Ponos Ratkajevih' te još uvijek aktualnim 'Ruža vjetrova' i 'Loza'. Osim u serijama, Ante Čedom Martinić uloge je odigrao i u brojnim filmovima, poput 'Da mi je biti morski pas' i 'Iza stakla'.