NEKADAŠNJA VODITELJICA

O Gianni Apostolski danas piše ugledni Forbes: Evo čime se bavi posljednjih godina

10.06.2022 u 10:40

Bionic
Reading

Javnosti je najpoznatija zbog svog angažmana na Novoj TV kada je u sklopu emisije 'Red carpet' vodila rubriku 'Gole vijesti'. Danas Gianna Apostolski živi poprilično drugačijim životom, a zbog svog poduzetničkog duha završila je na stranicama uglednog Forbesa

Prije dva dana pojavila se na crvenom tepihu partyja Story Hall of Fame, i to dugo nakon što smo je imali priliku vidjeti dotjeranu u javnosti. Nekadašnja voditeljica Gianna Apostolski, koje se gledatelji sjećaju iz 'Golih vijesti' koje je vodila davne 2008. na Novoj TV, danas živi u Splitu i ima puno drugačiji posao.

Gianna, koja se odavno oprostila od voditeljskog posla, danas živi puno privatnijim životom. Nakon karijere na televiziji završila je studij odnosa s javnošću i vratila se u rodni Split, u kojem vodi agenciju za iznajmljivanje luksuznih vila, jahti i VIP usluga s 12 godina mlađim zaručnikom Dujom Bašićem.

Upravo zbog toga o njoj je pisao ugledni Forbes te ju je uvrstio na popis vodećih ženskih poduzetnica čiji rad treba pratiti, a čime se sama Gianna pohvalila u pričama na Instagramu.