SRETNI DANI

Novi život nakon tragedije: Jedna od najzgodnijih manekenki u 41. godini čeka dijete

26.08.2019 u 11:36

Bionic
Reading

Iza nje su teški životni trenuci, izgubila je ljubav svog života i jedva spasila živu glavu. Lijepa Čehinja Petra Nemcova nakon toga nije se predala, a danas proživljava svoje najsretnije trenutke

Češka manekenka Petra Nemcova u 41. godini života prvi put iskusit će čari majčinstva. Zgodna plavuša sretnu je vijest o trudnoći podijelila na društvenim mrežama i obradovala vojsku obožavatelja. Petra očekuje prinovu sa svojim suprugom Benjaminom Larretcheom, s kojim je u vezi od prošle godine, a za kojeg se udala početkom ovog mjeseca.

'Naša obitelj se širi, kao i moj trbuščić. Osjećam veliku zahvalnost jer nas je svemir tako brzo blagoslovio ovim darom', poručila je Nemcova te dodala da je fotografiju snimio njezin suprug Ben, kojeg je opisala kao najboljeg budućeg tatu.

Trenutno Petra proživljava najsretnije trenutke života, no iza nje su teški dani i velika tuga.

Nemcova je 2004. godine izgubila zaručnika u cunamiju na Tajlandu, a sama je preživjela samo zahvaljujući tome što se gotovo osam sati, dok nije došla pomoć, držala za palmu. U bolnicu je tad prevezena s unutarnjim ozljedama i nekoliko slomljenih rebara.

Dugo godina nakon toga, u ljeto 2017., zaručila se za talijanskog bankara Alejandra Grimaldija, a krajem prošle godine prekinuli su zaruke.

  • +5
Petra Nemcova Izvor: Profimedia / Autor: NN