mjesec ljubavi

Novi romantični filmovi + španjolska serija za Valentinovo stižu na Pickbox TV kanal

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Valentinovo se bliži, a na Pickbox TV kanal stiže mnogo novih romantičnih filmova za Dan zaljubljenih. Od 11.2. do 17.2. prikazivat će se više od deset romantičnih komedija i ljubavnih priča te jedna španjolska romantična mini-serija – Što kriju njezine oči (2016)

Bili solo ili sa svojom boljom polovicom, preporučamo vam pregršt ljubavi u obliku super filmova i serija kojima se možete zasladiti ovo Valentinovo.

NOVI ROMANTIČNI FILMOVI

Od ponedjeljka do četvrtka, svaki dan u 18:45 očekuje vas novi romantični film na Pickbox TV kanalu. U slatkom romatičnom filmu Posebno Valentinovo (2018) Helen (Danica McKellar) upoznaje predivnog misterioznog muškarca (Damon Runyon) na maskenbalu. Ona i njezin prijatelj Henry (Cameron Mathison) odluče ga pronaći – i tu avantura počinje!

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zaljubljena u Vermont (2017) je romantični film u kojem poznata spisasteljica dobije amneziju zbog prometne nesreće koju je doživjela. Pronađe spas u naručju lokalnog doktora u malom idiličnom gradiću u Vermontu.

Moje veliko balkansko vjenčanje (2012) njemačka je romantična komedija o zaljubljenom paru Hrvoju i Lisi. Kad Hrvojeva majka poželi tradicionalno vjenčanje u Hrvatskoj, stvari postaju urnebesne.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

+ ŠPANJOLSKA ROMANTIČNA MINI-SERIJA

Što kriju njezine oči španjolska je romantična mini-serija temeljena na romanu španjolske spisateljice Nieves Herrero. U trajanju od 80 minuta, serija ima 4 epizode koje će se emitirati od ponedjeljka do četvrtka u 21:00. Riječ je o ljubavnoj priči između Francovog šogora Ramóna Serrana Suñera, ministra vanjskih poslova i jednog od najjačih ljudi u Francovoj vladi i Llanzol, markize koja ima sve – ljepotu, bogatstvo i status. Njihova ljubavna priča započinje u poslijeratnoj Španjolskoj te postaje skandal u određenim društvenim krugovima. Raskošno, skandalozno i ljubavno!

Sve filmove i serije gledajte samo na Pickboxu TV kanalu na 10. poziciji u sklopu MAXtv-a i MAXtv To Go! Link.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!