NISMO JE DUGO VIDJELI

Novi imidž: Prepoznajete li našu mladu pjevačicu?

24.09.2017 u 16:29

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Kraljić, pobjednica natjecateljskog showa 'The Voice' koja je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu prošle godine, nije propustila jubilarnu 150. izvedbu mjuzikla ‘Mamma Mia!’, povodom početka nove sezone Kazališta Komedija

Simpatičnu Lipovljanku koja je žiri i publiku osvojila svojim fascinantnim vokalom, u posljednje vrijeme ne viđamo prečesto, pa je mnoge iznenadila svojim novim imidžem.  

  • +7
Nina Kraljić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nina čiji je zaštitni znak asimetrična kratka kosa i neobičan modni stil, napravila je modni zaokret pa sad nosi dugu platinastu kosu osvježenu trendi ružičastim pramenovima, a za ovu je prigodu odabrala kratku haljinu i moderne gležnjače na vezanje s debelim potplatima.

  • +6
Poznati na otvorenju 67. sezone kazališta Komedija Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Ova 25-godišnjakinja je prošle godine dobila diskografsku nagradu Porin kao novi izvođač godine, a nominirana je u još dvije kategorije (za najbolju žensku vokalnu izvedbu i najbolji aranžman za pjesmu 'Zaljuljali smo svijet').

Osim Nine, mjuzikl nisu propustili ni Jacques Houdek sa suprugom i kćeri, Vanna, Jelena Perčin, Ana Gruica, Filip Jurčić, Jasna Palić Picukarić i dr.