PONOVNO NA MALIM EKRANIMA

Novi angažman Gorana Milića u popularnoj HRT-ovoj emisiji

16.10.2019 u 15:00

Bionic
Reading

HRT-ova emisija 'Destinacija Hrvatska', koja se srijedom u udarnom terminu u 20 sati i 30 minuta prikazuje na prvom programu nacionalne televizije od sada ima novu rubriku pod nazivom 'Turistički izbornik', a u kojoj Goran Milić osluškuje glas naroda koji živi od turizma

U najnovijoj epizodi HRT-ove emisije 'Destinacija Hrvatska', u rubrici Turistički izbornik, omiljeni televizijski novinar i voditelj Goran Milić otputovao je na krajnji jug Hrvatske i s poznatim ugostiteljima i turističkim djelatnicima o problemu radne snage u Cavtatu.

Destinacija: Hrvatska - emisija od 09. listopada 2019. (E04 S01) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Želimo čuti priče ljudi koji žive od turizma - iskrene, neposredne i zanimljive, a našim gledateljima u domove donijeti još više slika i informacjia s terena', otkrio je Goran Milić uoči večerašnje emisije 'Destinacija Hrvatska', koja donosi najsvježije turističke vijesti.

Posebnost ove emisije je i u tome što ima jednu središnju temu o kojoj s različitih aspekata raspravljaju stručnjaci u studiju, a posebno se obrađuje i u zanimljivim prilozima. Gosti večerašnje emisije su Dubravko Šimenc, Goran Ivanišević, Marin Čilić kao i ostali poznati hrvatski sportaši koji su bili dio kampanje Hrvatske turističke zajednice Sportska Hrvatska.