UŽIVAJU U BRAKu

Nives i Ivanišević: Sreću za blagdane poželjeli prvom bračnom fotografijom

26.12.2017 u 10:03

Bionic
Reading

Na intimnoj i tajnoj ceremoniji u polovici prosinca, bračne zavjete izmijenili su bivši proslavljeni tenisač Goran Ivanišević i radijska voditeljica Nives ex Čanović

'Ako te pitaju moja ljubavi, je l' nam lipo reci - je, imamo na svitu sve', stoji u opisu fotografije kojom je radijska voditeljica Nives ex Čanović svojim pratiteljima na Instagramu odlučila čestitati Božić.

Spomenuti opis krasi fotografiju Nives s novopečenim suprugom, bivšim tenisačem Goranom Ivaniševićem, a s obzirom na odjeću novopečenog bračnog para, mnogi su zaključili kako je riječ o fotografiji koja je nastala na intimnoj ceremoniji vjenčanja.

  • +3
Nives Čanović i Goran Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

U bračnu luku, radijska voditeljica i bivši tenisač uplovili su u petak, 15. prosinca u društvu najbliže obitelji i prijatelja u zagrebačkom restoranu, a netom nakon udaje Nives je odlučila uzeti suprugovo prezime o čemu su javnost obavijestili njezini kolege s Narodnog radija

Iako ne žele ništa komentirati oko vjenčanja, nagađa se da će medeni mjesec vjerojatno provesti u Australiji jer je najavljeno da Ivanišević ima poslovne obaveze u Melbourneu.

  • +5
Goran Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL