KOJA BOLJE KUHA?

Nives Drpić i Anđa Marić natjecat će se u Masterchefu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 11.02.2014 11:14
  • Objavljeno 11.02.2014 u 11:14
Anđa Marić

Anđa Marić

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Zahtjevni zadaci, utrka s vremenom i maštovitost upotrebe namirnica začinjeni vještinom ukrašavanja hrane, kroz ovaj zabavni i napeti show testirat će kreativnost i živce ljubitelja kuhanja koji će se publici predstaviti u novom svjetlu

Igor Mešin, Sanja Vejnović, Ivica Skoko, Filip Šovagović, Nikša Kušelj, Alka Vuica, Mario Valentić, Emilija Kokić, Nives Drpić, Anđa Marić, Nada Rocco, Irina Čulinović, Ranko Zidarić samo su neka imena koja će kročiti u najpoznatiju reality kuhinju.

Žiri koji će pomno pratiti svaki njihov kuharski korak sastavljen je od profesionalaca i vrsnih poznavatelja kuharstva, tako da će ponosno ispred naših kuhara iz javnog života stati Radovan Marčić, Dino Galvagno i Andrej Barbieri

Prvi put dio žirija neće biti Mate Janković.
'Sudjelovanje na prvoj i drugoj sezoni Masterchefa jedno je od najljepših iskustava u mom životu. Imao sam prilike raditi s divnim ljudima i biti dio jednog od najuspješnijih televizijskih projekata u Hrvatskoj. Nažalost, nisam u mogućnosti sudjelovati u projektu Celebrity Masterchef.
Zbog ranije dogovorenih poslovnih obveza, ne mogu sudjelovati u zahtjevnom televizijskom projektu. Svakako cijeloj ekipi želim sve najbolje u daljnjem radu i puno uspjeha. Pratit ću ih putem malih ekrana', rekao je Janković.

S Nove TV Mati su također zaželjeli sve najbolje: 'Mate Janković kao član žirija prve i druge sezone MasterChefa doprinio je uspjehu ovog formata. Žao nam je da višegodišnju uspješnu i ugodnu suradnju nećemo moći nastaviti u Celebrity MasterChefu radi ranije ugovorenih poslovnih obveza Mate Jankovića. Želimo mu sve najbolje!'

Kazališne daske, svjetla pozornice, male ekrane i mikrofone osobe iz javnog života diljem svijeta zamijenile su štednjakom, i to u najvrućoj i jedinstvenoj MasterChefovoj kuhinji, a uskoro ćemo vidjeti kako će i hrvatski kandidati iz svijeta šoubiznisa, glazbe, kazališta i filma pokazati svoje umijeće u kuhinji i strast za pripremom jela, ali i žestoku borbu za pobjedom showu Celebrity MasterChef.

Celebrity MasterChef pokrenut je u Velikoj Britaniji u 2006., otad sve do danas jedan je od najuspješnijih formata koji već sedam godina zaredom oduševljava gledatelje i ostvaruje izvanredne rezultate gledanosti. Posljednje tri sezone, uz male ekrane BBC Onea, privlačile su do čak osam milijuna gledatelja. Uspješan show Celebrity MasterChef također je emitiran u Australiji, Belgiji, Danskoj, Maleziji i Južnoj Koreji te Izraelu, Norveškoj i Irskoj, gdje je također ostvario izvanredne uspjehe. Pripremite se za otkrivanje tajni dosad neotkrivenih majstora kuhinje - Masterchef Celebrity očekuje nas ovog proljeća na Novoj TV!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!