LJUBAV JE NA SELU

Nikolina i Stjepan zaljubljeni, planiraju vjenčanje

02.04.2012 u 07:16

Bionic
Reading

Nikolina iz okolice Karlovca osvojila je srce farmera Stjepana, a i on njeno. Natjecatelji emisije 'Ljubav je na selu' planiraju vjenčanje krajem godine

Nikolina iz okolice Karlovca osvojila je srce farmera Stjepana, ali i njegove obitelji. Stjepanova majka oduševila se budućom snahom Nikolinom.

Stjepan Pavlić (34) iz Grede kraj Siska rekao je da se u RTL-ov show 'Ljubav je na selu' prijavio da pronađe suprugu. 'Uspio sam. Volimo se i Nikolina se sljedeći tjedan seli k meni', rekao je ratar i stočar za 24sata.

Stjepanu se Nikolina svidjela na prvi pogled. Zadala si je cilj da će farmer biti njen i uspjela. Krajem godine planiraju svadbu i pozvat će sve kandidate iz showa, piše 24sata

Konobarica Nikolina Bunčić (33) iz Krnjaka kraj Karlovca na snimanju se sprijateljila sa Stjepanovim sestrama i majkom, no zasad se zbog udaljenosti viđaju samo vikendima. Najljepši dio showa bio im je romantični izlet u selo roda Čigoč.

'Trebala me osvojiti zadnji dan, a nije ni znala da me već zavela', priznao je Stjepan. Ljudi ih prepoznaju, traže autogram ili zajedničku fotografiju. Nikolina se oduševila kad je Stjepan na izletu u Dubrovniku zbog nje pojeo sirovu kamenicu iako ih ne voli.

'Nije mu se svidjelo, ali učinio je to zbog mene', kaže Nikolina. Želja joj je što prije zasnovati obitelj i postati majka.