UZ HAUSERA I PRIJATELJE

Nikad sretnija Jelena Rozga slavila novi uspjeh

26.01.2017 u 22:44

Jelena Rozga

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

U zagrebačkom Johannu Francku Jelena Rozga predstavila je novi, treći solistički album 'Modrena žena', a promociju su podržali njeni prijatelji, kolege i suradnici pa s njom proslavili veliki uspjeh

Među brojinim okupljenima Jelenu su došli podržati i pozdraviti Miroslav Ćiro Blažević, glumica Katarina Baban, bračni par Huljić s kćeri Hanom i Jole, a od pjevačice se tijekom večeri nije odvajao njezin zaručnik Stjepan Hauser.

Vjekoslava Huljić pohvalila je Jelenu i rekla da joj je posebno drago što je novi album tako dobro slušan jer je peti tjedan za redom najprodavaniji u Hrvatskoj te da već ima nove pjesme za Splitsku pjevačicu. Vjekoslava nam je također otkrila da uz pisanje pjesama nalazi inspiraciju i radi na novoj knjizi.

Uz pratnju svog benda Jelena je napravila pravu feštu i zapjevala dobro poznate hitove, ali i nove pjesme s albuma, koji je objavila nakon pet godina diskografske pauze.

Uvijek dotjerana Jelena posebno se spremila za promocij i goste dočekala u prijenoj crvenoj haljini Arileo. Poput prave glazbene dive, naknadno se presvukla u crnu elegantnu H&M haljinu s izrezima i uparila ju s Gucci cipelama. Na pozornici su joj društvo radile magazinske kolegice Danijela Martinović i Andreja Šušnjara, koja je rekla da je sretna što s Jelenom ima prijateljski odnos te su uvijek jedna uz drugu kada im treba savjet ili pomoć.