POMOGLi JOJ KOLEGE

Nezgoda na dodjeli nagrada: Oskarovka zapela za haljinu i pala izlazeći na pozornicu

27.02.2023 u 12:06

Bionic
Reading

Događalo se to i drugim stranim i domaćim zvijezdama. Nespretne situacije mogu se dogoditi u najmanje poželjnom trenutku, a upravo to doživjela je i Jessica Chastain

Na sinoćnjoj dodjeli nagrada SAG u Los Angelesu, Jessica Chastain krenula je prema pozornici, no na stepenicama se spotaknula.

Kamere i fotografi zabilježili su spomenuti trenutak u kojem je Chastain skoro pala.

No oskarovka nije dala da joj nezgodan pokvari večer pa se nasmijala i mahnula publici. 'Malo mi je neugodno što sam se spotaknula na stepenicama, ali imala sam dva zgodna muškarca koji su mi pomogli da se popnem. Dakle to nije bilo loše. Nikada ne bi očekivala da će se ovo dogoditi. Bila sam zarobljena u svojoj haljini', ispričala je za magazin People. Dobila je nagradu u kategoriji za najbolju žensku glumicu i to zahvaljujući miniseriji 'George & Tammy'.

Kao krivca za pad okrivila je dugu haljinu koju je odjenula za tu prigodu. Riječ je o kreaciji od tafta iz kolekcije proljeće-ljeto 2023. Zuhaira Murada. Inače, na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara odnijela je zlatnog kipića u jednoj od tri najvažnije kategorije, onoj za glavnu glumicu u filmu 'Oči Tammy Faye'. Chastain je tada ispričala priču o ispunjenju svog sna iz djetinjstva da postane glumica.

  • +3
Jessica Chastain Izvor: Profimedia / Autor: Todd Williamson for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia