MUKE PO KIM

Nevolje u obitelji Kardashian: Slavna starleta strahuje za svoju popularnost, ali i novac

03.05.2018 u 14:19

Bionic
Reading

Iako bi trenutno trebala u potpunosti biti posvećena promociji svojeg najnovijeg parfema, ali i brizi oko troje djece, reality zvijezda Kim Kardashian brine zbog svog supruga, repera Kanye Westa, koji, čini se, ponovno ima psihičkih problema

Nakon što je javno izrekao da je ropstvo izbor, na internetu je procurila i necenzurirana snimka intervjua repera Kanye Westa, kojeg je dao za TMZ. U 12-minutnom intervjuu, Kanye bez imala srama priznaje kako se susreo s Donaldom Trumpom nedugo nakon što je on izabran za američkog predsjednika, te da je on bio na opijatima.

Kanye West na TMZ-u Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Ovisan o istima postao je, kako je rekao, nakon što se podvrgnuo liposunkcijskom zahvatu, a sada se uspio i 'skinuti' s njih. 'Ove pilule koje su mi prepisali, trebao bih uzimati tri puta dnevno. Ja ih uzimam možda jednom ili dva puta tjedno', izjavio je Kanye i zabrinuo sve svoje obožavatelje, ali i svoju suprugu, starletu Kim Kardashian s kojom ima troje djece.

Kako donosi magazin People, 37-godišnja reality zvijezda itekako je zabrinuta. Osim što se svim silama trudi zaštititi svog supruga, repera Kanye Westa, Kim strahuje i kako će sve to utjecati na nju, njezin život i posao. 'Kada se ne ponaša, kako se trenutno ponaša, Kanye je divan čovjek, no kada postane maničan, svima oko njega je teško. Kim je prestrašena zbog njega, no u javnosti će ga braniti do kraja. Ona je vrlo odana supruga, a njezini twitovi i sve što izjavljuje u javnosti, dobro je promišljeno kako bi pomogla Kanyeu', rekao je izvor blizak obitelji Kardashian-West.

  • +8
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Majka troje djece, North, Sainta i Chicago, ovog je tjedna gostovala i u popularnom showu kod Ellen DeGeneres, samo kako bi osvjetlila obraz svog supruga. No, kako tvrde ljudi bliski njoj, ona itekako strahuje od toga da će javnost pomisliti kako ona dijeli iste svjetonazore kao i njezin suprug, te da će sve to u konačnici utjecati i na njezinu slavu i ugroziti posao.

Kako bi se pripremila na najgore, Kim je već napravila sve kako bi kriza prošla čim bezbolnije. Tako je svojih gotovo 60 milijuna pratitelja na Twitteru obavijestila kako se sa svojim suprugom niti najmanje ne slaže kada je u pitanju politika. 'U strahu je da ako prešuti i ne kaže ništa, da će obožavatelji misliti ili da nema nikakvo mišljenje ili da se slaže s njim', rekao je izvor.

  • +5
Kim Kardashian i Kanye West Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I dok jedni misle kako je ovo sve njegov način da promovira novi album, kako je već jednom i napravio, drugi tvrde da on doista ima težih psihičkih problema. Sve je otišlo toliko daleko da je West odlučio prekinuti sve veze sa svojim menadžerom, odvjetnicima, ali i najbližim prijateljima, a u sukobu je i s punicom Kris Jenner.