Doza elegancije

Nerazdvojni su: Zlatko i Blanka Mateša ukrali sve poglede u Splitu

14.06.2024 u 13:40

Bionic
Reading

Splitsko Sveučilište održalo je svečanu sjednicu u splitskom HNK-u povodom 50 godina od osnutka. Sjednici je prisustvovao i premijer Andrej Plenković, a najviše pažnje privukao je sretan i skladan par, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i njegova lijepa supruga, pročelnica Katedre za građansko pravo na Pravnom fakultetu u Splitu

Zlatko i Blanka Mateša stalno su zajedno i uživaju u svakom trenutku, a žive na dvije adrese u Zagrebu i Splitu. Bivši premijer provodi puno vremena u Splitu, a vikendima su u Zagrebu ili na putovanjima. Kako je profesorica građanskog prava i pročelnica Katedre na Pravnom fakultetu u Splitu nedavno izjavila - život u dva grada ima svoje čari.

Trenutno su u njezinom gradu, a skupa su, držeći se za ruke i pokazujući koliko je jaka njihova ljubav, stigli na svečanost u povodu Dana Sveučilišta.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Blanka je ovog puta blistala u elegantnoj plavoj haljini duljine do malo iznad koljena koja joj savršeno pristaje. Kosu je stilizirala u elegantne valove, a svoju kreaciju je uskladila sa sunčanim Alexander McQueen naočalama. U ruci je nosila pismo torbicu sa šarenim, cvjetnim printom, a svoj outfit 'podigla' nude Louis Vuitton cipelama na petu koje izdužuju noge. Inače, modu voli i prati od malih nogu i to joj je, otkrila je, vrsta hobija kroz cijeli život.

Blanka i Zlatko Mateša Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Podsjetimo, su Mateša i Blanka u vezi doznalo se u rujnu kad su skupa bili u Mongoliji, a vjenčali su se početkom prodinca. Na medeni mjesec nisu stigli zbog obaveza. Nerijetkoih se može vidjeti na društvenim događanjima kada redovito privlače pažnju.

u splitu

Zlatko Mateša u društvu supruge Blanke stigao na cilj maratona

Pogledaj galeriju