ODMOR NA KARIBIMA

Nekada je vladala modnim pistama, a 68-godišnja Christie Brinkley i danas oduzima dah

15.03.2022 u 12:10

Bionic
Reading

Bivša svjetski poznata manekenka Christie Brinkley javnost je razveselila novim setom fotografija sa svog odmora na Karibima. Očekivano, najveću su pažnju dobili prizori u kupaćem kostimu

Christie Brinkley trenutno je na dugo željenom odmoru na toploj destinaciji. Bivši supermodel odmara s grupom prijateljica na karipskom moru, a dane uglavnom provodi na beskrajnim pješčanim plažama.

Iz tropskog raja ova se 68-godišnjakinja svojim obožavateljima javlja putem društvenih mreža, a pravu senzaciju izazove kada objavi svoju golišavu fotografiju.

Iako će uskoro zagaziti u sedmo desetljeće svog života, Brinkley se i fizički i psihički osjeća mnogo mlađe. Tko god pogleda njezine idilične prizore s plaže ne bi joj dao njezine prave godine.

Top forma, duge vitke noge kojima je nekoć osvajala svjetske modne piste, bujna plava kosa, zategnuto lice i blistavi osmijeh i danas su njezini najveći aduti.

Pitanje koje joj mnogi često postavljaju je koja je tajna njezine fantastične linije, na kojoj bi joj pozavidjele upola mlađe kolegice. Christie im odgovara da je tajna u dobroj prehrani, a posebno je naglasila da konzumira mnogo voća.

Tajna njezinog dobrog izgleda je vegetarijanska prehrana, svakodnevno vježbanje i redoviti mjesečni posjeti dermatologu, a u održavanju dobrog izgleda glavna motivacija su joj njezina djeca – Alexa Ray Joel, Jack Brinkley-Cook i Sailor Brinkley-Cook.