ZALJUBLJENI KAO PRVOG DANA

Ne odvajaju se jedno od drugoga: Jedan od najljepših holivudskih parova zablistao na crvenom tepihu

01.03.2022 u 09:33

Bionic
Reading

U braku su deset, a upoznali su se prije dvanaest godina, ali svakim novim pojavljivanjem u javnosti glumački par Blake Lively i Ryan Reynolds izgledaju kao tek zaljubljeni golupčići. Njihovi ljubavni pogledi, dodiri i osmijesi plijenili su pažnju na premijeri njegova novog filma

Na njujorškoj premijeri filma 'Projekt Adam', koji za nekoliko dana stiže na Netflix, sve su oči bile uprte u glavnu zvijezdu filma Ryana Reynoldsa. Američki glumac pojavio se u društvu voljene supruge Blake Lively, a ona je očarala sve svojim bajkovitim stajlingom i sjajnim raspoloženjem.

Glumački par nije mogao sakriti privrženost, a nisu ih omeli ni brojni fotoreporteri pred kojima su spremno pozirali zagrljeni te izmjenjujući poljupce i dodire.

Glumica koja se proslavila ulogom u popularnoj seriji 'Tračerica' opredijelila se za dugu haljinu s prorezom u duginim bojama, a kroj je pratio njezinu fit figuru. Cijeli je stajling upotpunila Chanelovom ružičastom torbicom iz nove kolekcije, jednostavnim sandalama s kristalićima te skladno odabranim nakitom.

  • +4
Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: Marion Curtis/StarPix / Shutterstock Editorial / Profimedia

Reynolds, koji u novom Netflixovom SF filmu igra pilota i vremenskog putnika, igrao je na sigurno te odabrao sivo odijelo na pruge, a ni ovoga puta nije propustio dati do znanja koliko mu je bitna podrška supruge.

The Adam Project Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Inače, Blake i Ryan upoznali su se 2010. godine uoči snimanja filma ‘Zelena lanterna’, no prvi su put izašli zajedno tek godinu kasnije, i to na dvostruki spoj. U paru su bili s drugim osobama, no između njih planule su ljubavne iskre, a njihova veza okrunjena je brakom 2012., nakon čega su im, s razmakom od nekoliko godina, stigle i tri djevojčice.

  • +4
Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia