u maskirnom izdanju

Ne mogu joj ništa minusi: Razgolićena Lana Jurčević prkosi zimi

20.12.2017 u 10:16

Bionic
Reading

Tradicionalno, prosinac je rezerviran za humanitarni koncert 'Želim život' koji se održava u Zagrebu. U utorak navečer na Trgu bana Josipa Jelačića večer humanosti i dobrote i ovoga puta su uveličala poznata imena domaće i regionalne glazbene scene. I dok su se redom svi izvođači borili s niskim temperaturama, našoj atraktivnoj pjevačici izgleda da je bilo vruće. Lana Jurčević pokazala je tako gola ramena i trbuh

Izvođači su se protiv zime borili toplim pićima, grijući se u šatoru pored bine i odjenuvši više slojeva odjeće, a Lana Jurčević je na pozornicu izašla u, za zimsko vrijeme, pomalo neobičnom izdanju. Ona s niskim temperaturama na nastupima očito nema problema jer je publici pokazala svoj goli trbuh, a cijelo vrijeme je i skidala jaknu te pokazivala ramena.  

Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Osim svojom pjevačkom izvedbom, Lana je plijenila pažnju u kompletu maskirnog uzorka po uzoru na r'n'b zvijezde poput Aaliyah, grupe Destinys Child i Teyane Taylor.

She's so chill ..I just love her style !😩 #Aaliyah

A post shared by Aaliyah Haughton (@aaliyahdanahaughton) on

Humanitarnu priču i akciju 'Želim život', koju organiziraju Zaklada Ana Rukavina i Nova TV, osim Lane Jurčević zaokružili su nastupi brojnih drugih poznatih imena domaće i regionalne glazbene scene poput Halida Bešlića, Indire, Crvene jabuke, Maje Šuput, Miroslava Škore, Ivana Zaka, Vatre, Borisa Novkovića,  a erupciju oduševljenja izazvali su nastupi Nives CelzijusMije Dimšić i Opće opasnosti.

Riječ je o hvalevrijednoj akciji nazvanoj prema iskrenoj molbi za pomoć u liječenju od leukemije koju je prije 11 godina Ana Rukavina Erceg uputila najbližim prijateljima. Tijekom večeri prikupljeno je milijun i 473 tisuće kuna, čime je oboren prošlogodišnji rekord. 

  • +56
12. humanitarni koncert Želim život Zaklade Ana Rukavina Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX