VODENE KOZICE

Nakon što je Nevena Rendeli objavila tužnu fotku svojih maskiranih djevojčica cijela stvar je završila na raspravi o cijepljenju

23.02.2020 u 20:57

Bionic
Reading

I u domu Nevene Rendeli Vejzović danas je bilo maskirano, no plan obitelji lijepe voditeljice o odlasku na fašnik u Samoboru neplanirano se izjalovio

'U planu je bio fašnik u Samoboru a na kraju su se maca i dvije gusarice morale zadovoljiti s karnevalom u stanu. Stigle su nam vodene kozice 😪, tukla bih glavom o zid što cure nisam na vrijeme cijepila', napisala je Nevene Rendeli Vejzović uz objavu fotografije svoje tri lijepe maskirane djevojčice.

Vodene kozice pokupila je jedna od djevojčica, njena najmlađa djevojčica Vita, no svaki roditelj zna da kad se kozice jednom pojave, vrlo je izvjesno da su već zaražena i ostala djeca u obitelji.

Nevena Rendeli Vejzović dobila je podršku mnogih svojih fanova na Instagramu, no na žalost u komentare su se uključili i oni koji smatraju da od cijepljenja protiv vodenih kozica te ostalih dječjih cjepiva ima više štete nego koristi.

Rendeli Vejzović je na neke komentare protivnika cijepljenja odlučila odgovoriti, no ubrzo je i sama uvidjela koliko je to besmisleno.

Mak Vejzović i Nevena Rendeli vjenčali su se nakon godinu dana veze i to izmjenom bračnih zavjeta na Kornatima u lipnju 2016., a svi uzvanici do tamo su prevezeni brodom. Godinu dana kasnije, kao kruna njihove ljubavi, stigle su blizanke Mare i Lea, a potom ih je iznenadila još jedna trudnoća, pa je četveročlana obitelj u studenom 2018. rodila i malenu Vitu.

  • +6
Nevena Rendeli Vejzović na sejšelima Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram