PHILLIPA COAN JE ONA PRAVA

Nakon četiri godine veze u tajnosti se vjenčali Jude Law i njegova 14 godina mlađa odabranica

02.05.2019 u 10:05

Bionic
Reading

Na intimnoj ceremoniji, održanoj u Londonu, glumac Jude Law vjenčao se s Phillipom Coan, a među uzvanicima su bili tek najbliži prijatelji i obitelj

Kada su u veljači potvrdili, da su se nakon četiri godine veze, zaručili, nitko nije očekivao da će se vjenčanje Jude Lawa i njegove 14 godina mlađe partnerice Phillipe Coan tako brzo odigrati.

Samo tri mjeseca kasnije, na intimnoj ceremoniji u Londonu, 46-godišnji glumac obećao je vjernost svojoj životnoj partnerici. Vjenčanju su prisustvovali tek najbliži prijatelji i obitelj, a za svoj dan iz snova, Phillipa je odabrala neobičnu kratku haljinicu boje šampanjca i pripadajući šeširić, dok je Jude Law izgledao elegantno u tamnom odijelu.

Vjenčanje je održano tek kod matičara i to u Town Hallu, gdje su stigli zajedno u Range Roveru. Sat kasnije izašli su iz vijećnice s vjenčanim prstenjem na ruci.

  • +6
Jude Law i Phillipa Coan Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Obred je iznenadio mnoge, budući da se nagađalo kako će se par vjenčati ovog proljeća u Francuskoj, te da će slavlju prisustvovati i njegove holivudske kolege. Nagađa se kako je Jude Lawu vjenčani kum bio njegov najstariji sin Rafferty, kojeg je dobio u braku sa Sadie Frost.